keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Perhosia vatsassaKävelet koulun käytävällä, sä näät sen yhden istuvan sen kavereitten kanssa ja nauravan jollekki hauskalle jutulle. Mietit heti, miten käyttäydyt kun kävelet sen ohi, harot ehkä hiuksia ja mietit moikkaatko vaiko et. Oot sen kohdalla ja toivot ehkä mielessäsi että se katsois sua ja moikkais. Oot pääsy sen ohi ja se hymyili sulle, sulla tulee perhosia vatsaan ja jatkat matkaasi ystäviesi kanssa.


Kun oot sen tietyn seurassa, käyttäydyt ehkä erillä tavalla kun yleensä? Naurat sen vitseille vaikka ne olis aivan paskoja? Yrität ehkä kiusoitella ja härnätä. Yrität vaikuttaa hänen silmissään tyhmältä, tai ehkä et huomioi tätä henkilöä millään tavalla? Katselet sen eleitä ja olemusta, sillä on tänään hiukset toisella tavalla kuin eilen tai ehkä uusi paita? Ajattelet että se on söpö kun se nauraa tai kuinka hyvännäkönen se taas kerran on.


Illalla menet kotia, stalkkaat ehkä kyseisen henkilön instagrammia tai snäpissä sen mystorya? Se on laittanut instagrammiin uuden kuvan, mietit kommentoisitko siihen vaiko et? Yrität hakeutua tän ihmisen seuraan, juttelet sille sosiaalisissa medioissa ja liikutte ehkä samoissa porukoissa. Tai ehkä oot tutustunut siihen jossain harrastuksessa tai leirillä ja teidän kaveriporukat poikkeaa aivan toisistaan? Et halua vaikuttaa liian tunkeilevalta, joten mietit tarkkaan mitä sanot ja mitä eleitä teet.

Ensimmäinen ihastuminen on jännä, joillaki se tulee ala-asteella ja joillaki vasta ylä-asteella tai myöhemmin. Joillaki se saattaa johtaa ensimmäiseen poika- tai tyttöystävään, joku taas ei välttämättä koskaan sano asiasta kellekkään? Joku saa pakit ja se murtaa tän ihmisen hetkeksi aikaa, ja joillaki se taas johtaa hyvään ystävyyteen.


Halla Kuoppala, nuva 16


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti