tiistai 28. helmikuuta 2017

Karnevaalin huumaa


Hellurei taas piiiiiiiiiitkästä aikaa!

Ensimmäinen kuukausikin on jo mennyt ohi täällä viheltäen ja seuraava vielä edessä. Päätimme lähteä muiden harjoittelijoiden kanssa Cádizissa järjestettävään karnevaalitapahtumaan, jonne ostimme liput paikallisen opiskelijoille ja harjoittelijoille tarkoitetun järjestön kautta. Bussilla matkaa Sevillasta Cádiziin kesti puolitoista tuntia.

Samira ilmoittautui mukaan karnevaaleihin

Roskia hulluna joka puolella alueella

Cádizin karnevaalit on tosiaan joka vuosi 11 päivää kestävä Andalusialainen tapahtuma. Tarkoituksena on pitää hauskaa ja pukeutua hassuihin asuihin. Karnevaaleissa meidän aikana näimme ties miten eriskummallisia asukokonaisuuksia ja hauskoja persoonia.

Lauantaina oleva karnevaalipäivä meidän osalta alkoi kuudelta illalla ja päättyi kolmen aikoihin aamulla (viideltä vasta kotona..). Minulla jäi harmittamaan se, että karnevaalimeininki alkoi ahdistamaan ensimmäisen tunnin jälkeen ja koko ajan sai varoa mihin astuu pullonsirpaleiden ja muun roskan takia. Paraatia emme edes nähneet koko tapahtumassa. Kokemuksena kuitenkin ainutlaatuinen ja vähintään kerran koettava.

 

- Sami Koskimäki -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti