perjantai 15. tammikuuta 2016

Uusi vuosi - Uusi minä!


Heipsan!

Olen Sami, 18v ja olen nyt työssäoppimassa Tornion Nuorisotoimella Nuorisotiedotuspiste Aaltosessa. En ole aikoihin kirjoittanut blogia, mutta toivottavasti tästä lähtien aktiivisesti tulisi tekstiä. Tykkään kirjoittamisesta ja tulevaisuudessa varmaan aionkin tehdä jonkinlaisen opuksen!

Olen joka vuosi jaksanut hokea, että tänä vuonna teen sitä ja tätä muutosta elämään, mutta en ole yleensä saanut niitä toteutettua. Viime vuosi oli kyllä uskomaton henkisen kehityksen kannalta ja ajattelin tänä vuonna jatkaa itseni kehittämistä lisää. Vielä tämä vuosi kuitenkin painetaan kahden työssäoppimisen ja portfolion parissa.

Vuosi 2015 meni koulun myötä aika napakasti, vaikka välillä olikin tosi huonoja päiviä jolloin olisi vain halunnut pysähtyä ja jättää koulu kokonaan kesken. En kuitenkaan antanut vastoinkäymisten pysäyttää minua vaan painoin täysillä eteenpäin kohti tulevaa. Vuoden kohokohdat olivat Katy Perryn keikka VIP-permannolla, 18-vuotissynttärit ja uusien ihmisten tapaaminen!

Nyt kun vuosi vaihtui, niin jotenkin tuli erilainen tunne mitä aiemmin ei ole tullut vastaan. Jotenkin ahdistava, mutta samalla myös helpottava olotila. Olen aina ollut ihminen joka on takertunut menneisyyteen ja samalla myös liikaa pohtinut tulevaa. Olisi aika päästää jo irti murehtimisesta ja ajatella tätä hetkeä!

Varmaan monella muullakin on ainakin ollut jossain vaiheessa elämää epävarmuutta tulevasta. Itse opiskelen viimeistä vuotta media-assistentiksi täällä Torniossa ja nyt jo pitäisi alkaa miettimään mitä haluaa tehdä koulun jälkeen. Olen jo itse suunnitellut etten välttämättä heti lähtisi töihin, vaan yrittäisin keskittyä enemmän henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Tietenkin jos eteen sattuu vastustamaton tilaisuus työsaralla, niin täytyneehän sitä harkita! Tarkoitus olisi kuitenkin nyt vihdoin päästä keskittymään itseensä kunnolla, koska nämä pari vuotta ovat olleet niin hektistä aikaa. 

Olisi hyvä, että kaikki ihmiset pysähtyisivät jossakin välissä miettimään missä oikein mennään. Vuodet kuitenkin vierivät nopeaa ja kohta sitä ollaan jo kiikustuolissa. Kannattaa löytää ja pitää kiinni sellaisista asioista joista pitää!


"But maybe one day you will find, that you just can't push rewind"

               - Katy Perry (This Moment)


Seuraavassa blogikirjoituksessa keskityn vähän menneisyyteen;
Miksi valitsin juuri media-alan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti