perjantai 17. heinäkuuta 2015

Goodbye vaan


 Että terveisiä vaan niille, kenelle asti tieto ei ole vielä puskaradion myötä ehtinyt kiiriä; mie tosiaan lähden katselemaan vähän uusia maisemia Helsinkiin ja jätän Tornion nuorisotoimen ja aaltosen än-yy-tee NYT. Ei tässä Torniossa minun mielestä juuri mitään vikoja ole, sattu nyt vaan käymään niin, että haluamani koulupaikka löytyi juurikin pääkaupunkiseudulta (noh ja olisi minulla muutenkin työt loppuneet nyt, oli koulua tai ei, kun hankerahalla mentiin).

Anyways, on ollut älyttömän kivaa olla täällä töissä, äkkiä tuo reipas neljä vuotta vain otti ja vierähti! Mukava oli myös kirjastovuosi, sieltäkin paljon jäi kyllä käteen, super kirjastotätejä meillä täällä Torniossa. Pakko kyllä sanoa, että hyvään tahtiin oon tässä reilun kuuden vuoden aikana torniolaistunu, on tämä hyvä paikka ihmisellä olla - ja tämä oli tämmönen hyvä luonnollinen pysäkki Sodankylästä tulleelle. Ei tullu minkäänlaista kaupunkishokkia, mistähän se johtuu haha...

Huonoa Torniossa on meikästä nuo uskomattomat kantit autotieltä kävelytielle suunnattaessa. Etenkin nyt kun oon päässyt roudaileen yhtä tyyppiä pyörätuolilla ees taas ympäri kaupunkia (tsek!), niin on kyllä kyrsiny ko monesti pitää kiertää sata katua että pääsee niiden kanttien yli. Eikä niistä pyörälläkään ole hääppöstä mennä. Haaparannan puolella on muuten sama! Älytöntä. Miksi?

Toinen mikä ärsyttää on se, että täällä on aivan yks ja hailee mihin suuntaan kulkee niin aina on vastatuuli. Vaikka vaihtaisi rintamasuuntaa sillä siliällä sekunnilla kun vastatuulta uhmaa, niin se ehtii kääntyä siinä mukana. Hmm...

Hjoo, mutta kaikesta muusta täällä tykkäänkin, teistä etenkin - siis tyypeistä ympärillä. 
Väylä on kaunis, Kukkolasta saa hyvät vauhdit ja täältä löytyy maan paras kiinalainen ravintola! Tai niin ainakin rohkenen väittää vaikken kaikkia Suomen kinkkiravintoloita olekaan kokeillut. Tästä on kyllä tullu toinen koti!

Kiitos aaltosen media-eläintarhalle kaikista silmäpusseista ja harmaista hiuksista, ootte ihan best ja teitä kyllä tulee ikävä! Kiitos myös meiän, siis Adapterin yhteistyökumppaneille ja kaikille ketkä on jotenki tähän (hulluun) toimintaan ollu kytköksissä. Tuhat kiitosta myös maan parhaalle työparille.

Ei muutako soronoo ja kireitä siimoja kaikille, 
miekin lähen tästä muutamaksi viikoksi pohjoseen veteleen saalista, kunnes sitten lentelen muuttolintujen mukana sinne Helsinkiin sitten. 

<3:Sone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti