keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Tapahtuuko teillä mittään?


KYLLÄ! Tässäpä vähän nuorisotoimen tulevia juttuja, kuvat saa klikkaamalla isoksi.

Kevariin, eli Kevyen musiikin katselmukseen on vielä muutamille tillaa. Bändisarjat alkaa olla meleko täynnä (niihinkin kyllä vielä muutamat otetaan), mutta MUUT sarjaan ainaski mahtuu hyvin vielä. Muut -sarja on tarkotettu kaikille sooloilijoille ja duoille jne, siis kaikille epä-bändeille. Käy kattoon ilmoittautumisohjeet www.lanuti.fi/tornio, tai voit kans kysellä lisää meiltä ohjaajilta, Jaakko (040 660 5758) osaa vastailla kaikkein parhaiten. Sitten ko oot ilmottautunu, niin ei muuta kuin reenailet 3 biisiä priimaksi ja tuut näyttään kaikille että mistä se kana pissii.Kevarissa jälleen tänä vuonna kovat palkinnot! On keikkaa heinäkuun tokaviikolle EasyLiving -festareille Kemiin, sitten Tornion Toritapahtumaan 18.6, ja sitten vielä on tottakai ihan rahanarvoista palkintoa myöskin luvassa sekä sarjojen voittajille, että sitten myös mm. yleisön suosikille.

Jos et mitään itse soittele tai laulele, niin yleisöksi kannattaa ainakin saapua. Pistähän päivämäärä jo kalenteriin, onhan se tosiaan sellainen kuin 23.5, ja paikkana toimii Peräpohjolan Opisto Kivirannalla. Kevarin tuomaritauolla esiintyy Funksons! Ja se on muutenkin huippupäivä!! Aamulla 10 alkaa pihakirppis samassa pihapiirissä, siellä myös esiintyy päiväaikaan tosiaan tyyppejä ja on kaikenlaista oheistoimintaa!


Ja ainiin kumpikaan tapahtuma ei tosiaan maksa mittään! Paitsi jos kirppispöyän itelles otat niin se maksaa 5 euroa, mutta seki mennee hyväntekeväisyyteen! Ja sitäpaitsi me nuorisotoimella tarjotaan kymmenelle (10) nopeimmalle nuorelle pöydät sinne kirpparille avaimet käteen -taktiikalla. Elikkäs, varaa meiltä pöytä 20.5 mennessä niin me tuuaan sulle pöytä paikanpäälle ja maksetaankin se sinun puolesta!


Mitäs muuta tapahtuu lähiaikoina? Tämän viikon perjantai-lauantai 8.-9.5 välisenä yönä järjestetään nuorisotiloilla (Konkka, Messi, Nuorkka) klubilaisille yöTilat, joihin vielä ehtii ilmoittautua jos on nopea ja tehokas! Marssi siis heti tykkänään TÄNÄÄN tiloille ilmiantamaan itsesi niin pääset mukaan.

Tämän viikon perjantaina 8.5 on Danceclub Hopin kevätnäytös, joka kantaa nimeä ”Tarina tytöstä”, ja se on poikkeuksellinen show aiempiin vuosiin verrattuna – sillä kevätnäytös on tänä vuonna tanssiNÄYTELMÄ! Eikä muuten ole hinnalla pilattu (tätäkään).


12.5 Kirjaston lasten- ja nuortenosastolla niiiiin kova musailta, kannattaa tulla/mennä!


13.5 Sitten meillä on HOHTODISKO! Tätä meiltä on toivottu ja kiljuttu jo kauan ja tässä se nyt tullee – teitä, rakkaat nuoret, on jälleen kuultu! Disko on 7.luokkalaisille ja sitä vanhemmille.


22.-23.5. YöAaltonen mediakerhon apinoille, hihiihih. Tämä on siis tarkoitettu mediakerholaisille only. Mutta siekin voit olla hengessä mukana mm. Hertzilää kuuntelemalla, sillä tuona yönä Hertzilä raikaa pitkälle!

21.5 GOSPEL-ilta aaltosessa!


30.5 On PäättäjäisReppu -katupäivystys! Reppulaiset päivystää klo 20.00 alkaen pitkälle yöhön. Sitten ko puhelin on kiinni, niin päivystys on päättynyt. Reppu numero: 040 776 5852.

Mitäs vielä?

Numeronkorotusskaban voitto irtoaa aika helpolla tällä hetkellä. Eli sie YSILUOKKALAINEN otappa asiakses osallistua jos oot saanu korotettua mitään numeroita tässä kevätlukukauden aikana. Lisätietoja Jossulta (puh.  0400-419 473) ja Marilta (puh. 040 835 4642), saa tietenki muiltakin kysellä, mutta etenkin heiltä.


Ja Putaan nuorisotalo Nuorkka kaipailee oma logoa! 100 euroa on tässäki tuo palakinto, wwwwoooou!


Muista myös meiän kesätoiminta, kannattaa alkaa ilmottautua toimintoihin, esimerkiksi kesäHesa –reissuun enää muutamia paikkoja jäljellä, medialeirillekin on tullut jo ilmottautumisia ja musaleiriä ET varsinkaan halua missata. Katso lisää kesätoiminnasta TÄSTÄ.

Kaiken tämän lisäksi "normaalitoiminnat" pyörivät myöskin, eli nuorisotilat ja -talot ovat avoinna, mediaillat ja Hertzilän lähetykset ovat voimissaan, etsivät ovat palveluksessanne ja hallillekin pääsee vielä skeittaileen jne jne. Sieltä Lanutista löytyy kaikki nämä "normitoiminta" -tiedotkin.


Ei muutako hyvee kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti