perjantai 10. lokakuuta 2014

Ihmiset kaiken takana - Sone

Viikolla 40 vietetään valtakunnallista nuorisotyön viikkoa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta nuorisotyön työmuodoista ja menetelmistä, sekä ihmisistä kaiken takana. Nuorisotyön viikon taustalla on nuorisotyön valtakunnallinen palvelu- ja vaikuttajajärjestö Allianssi, ja viikon tavoitteena on saada nuorisotyölle näkyvyyttä, nostaa esiin nuorisotyön tuomia positiivisia vaikutuksia sekä edetä kohti sitä, ettei nuorisotyön rahoitusta leikattaisi. Nuorisotyön viikon kunniaksi esittelemme ihmiset Tornion kaupungin nuorisotoimen toimintojen taustalta. Kaikki henkilöesittelyt löydät tämän linkin alta.


Nimi: Sonja Leppänen
Kotipaikka: Sodankylä
Koulutus: Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja
Työpiste: Nuorisotiedotuspiste aaltonen
Työtehtävät: Adapteri-hankkeen projektityöntekijä, nuorten tieto- ja neuvontatyö ja kaikkea muuta mukavaa.
Lapsuuden haaveammatti: Palomies, näyttelijä ja julkkis, niitten ympärillä Sonen pää pyöri pikkusena. (Työkavereiden huomio: hammashoitaja)

Työkavereiden mietteitä tyypistä:
Sone- meän oma Lapin likka, Sodankylän lahja nuorisotyölle
”Sone on valovoimanen, soppelisti pörrö, intohimonen ja aito kalastajanainen, joka saa hymyn huulille huonoimmillaankin jutuilla.”
Töissä Sone on rempseä, sähäkkä ja idearikas media-alan nuoriso-hörhö, vai miten päin se menikään.. ;) Uusia ideoita ja ajatuksia Sonella riittää asiaan kuin asiaan, eikä hän pelkää tuoda niitä esille. Sone on AINA innostunut ja tasapuolinen kaikille nuorille, ja ottaa omalla hersyvällä persoonallaan kaikki huomioon. Sone ei karta tilanteita, joissa saa poistua omalta mukavuusalueeltaan eikä hän pelkää uusia tilanteita, päinvastoin, tää likka ku sais siivet selkäänsä, niin ois kuulkaa elämä täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sillä menoa ja meininkiä Sonessa on jo ilman siipiäkin! Sonesta on moneen; kirjailijaksi, roudariksi, Exel-kouluttajaksi, satukirjan kissa-kuvittajaksi; Kille-kissan-satukirja tulee todennäkösesti markkinoille viimeistään lokakuussa 2018.
Sone nauttii Lapista=Sodankylästä, mökkeilystä, Viljosta, perheestä, ystävistä, kalastamisesta mato-ongella, nukkumisesta, muumeista, matkustelusta, hyvästä ruuasta ja juomasta, etenkin ruisleivästä ja kylmästä maidosta ulkomaan reissujen jälkeen. Sone on liikkuvaa sorttia, ja pyrkiikin olemaan sammaloitumatta aina kun lompakko antaa periksi, millon reissut suuntaavat ulukomaille millon kotimaan kiertelyyn, mutta seikkailuhenkisenä, luonnon lapsena Sone kaipaa vaihtuvia maisemia. Sonen tulevaisuuden haasteita on valita itselleen tuleva aviomies Robinin, Antti Tuiskun tai Samuli Putron väliltä, päätöksenteko tulee olemaan äärimmäisen haastavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti