torstai 9. lokakuuta 2014

Ihmiset kaiken takana - Terttu

Viikolla 40 vietetään valtakunnallista nuorisotyön viikkoa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta nuorisotyön työmuodoista ja menetelmistä, sekä ihmisistä kaiken takana. Nuorisotyön viikon taustalla on nuorisotyön valtakunnallinen palvelu- ja vaikuttajajärjestö Allianssi, ja viikon tavoitteena on saada nuorisotyölle näkyvyyttä, nostaa esiin nuorisotyön tuomia positiivisia vaikutuksia sekä edetä kohti sitä, ettei nuorisotyön rahoitusta leikattaisi. 

Nuorisotyön viikon kunniaksi esittelemme ihmiset Tornion kaupungin nuorisotoimen toimintojen taustalta. Kaikki henkilöesittelyt löydät tämän linkin alta.


Nimi: Terttu Mäkimartti
Kotipaikka: Ylitornio
Koulutus: Lähihoitaja, sosionomi (AMK)
Työpiste: Tirlittan - Talo Tytöille
Työtehtävät: Tyttötyö, harrastekerhot, nuorisotilatyö, liikennepuisto, monikulttuurinen työ
Lapsuuden haaveammatti: Kirjastotäti

Työkavereiden mietteitä tyypistä:

Terttu - äiti Teretu, mother Theresia

"Varustettu jäätävällä määrällä työkokemusta laidasta laitaan...
Tämä yrittäjä-lähihoitaja-sosionomi on lämminsydäminen, tsemppaava nuorisotyön Kuningatar."

Kulinaristi, joka kokkailee ihania ruokia, ja suhtautuu muutenkin ruokakulttuuriin intohimoisesti nautiskellen – siis ymmärtää hyvien ruokien ja juomien päälle. Porukan äitihahmo ehdottomasti, monelle nuorellekkin on vara-äidin roolissa harva se päivä. Huolehtivainen ja sydämellinen papupata, joka toimii tarvittaessa lähes jokaisen maailmassa olevan kielen tulkkina. Ei ole todellakaan peukalo keskellä kämmentä, puikot heiluu vinhasti ja ompelukoneellaki se surahuttaa hetkessä mitä vaan mitä keksit pyytää... Osaa ja uskaltaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja on aina valmis auttamaan nuoria kinkkisissäkin tilanteissa. Yrittää löytää positiivisia onnenpilkahduksia kaikesta ja kaikista. Ihana itkupilli, niin iloissa kuin suruissa. Omiaan etenkin tyttötyön tekijänä.

PS. Thereessia The Formulakuski keksii itselleen välillä ihan uusia liikennesääntöjä, eikä kummemmin säästele kaasujalkaa jos ei ole pakko :D
"Hyvinhän tästä ehti vielä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti