keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Ihmiset kaiken takana - Niilo

Viikolla 40 vietetään valtakunnallista nuorisotyön viikkoa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta nuorisotyön työmuodoista ja menetelmistä, sekä ihmisistä kaiken takana. Nuorisotyön viikon taustalla on nuorisotyön valtakunnallinen palvelu- ja vaikuttajajärjestö Allianssi, ja viikon tavoitteena on saada nuorisotyölle näkyvyyttä, nostaa esiin nuorisotyön tuomia positiivisia vaikutuksia sekä edetä kohti sitä, ettei nuorisotyön rahoitusta leikattaisi. 

Nuorisotyön viikon kunniaksi esittelemme ihmiset Tornion kaupungin nuorisotoimen toimintojen taustalta. Kaikki henkilöesittelyt löydät tämän linkin alta.


Nimi: Niilo Väärni
Kotipaikka: Ylikiiminki
Koulutus: Ylioppilas & nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja
Työpiste: Kokkokankaan nuorisotila Konkka
Työtehtävät: Nuorisotila työ, Jantterit-poikatyö, 5-6 luokkalaisten Äxön-illat
Lapsuuden haaveammatti: Valokuvaaja

Työkavereiden mietteitä tyypistä:

Niilo - tuo uljas sporttinen ja järkähtämätön rauhan ja rakkauden lähettiläs

Haluun vaan rakastaa ja tulla rakastetuksi.”

Paatunut romantikko, joka huokuu rauhaa ja hyväntuulisuutta. Herkkä nallekarhu, jolla on maailman suurin syli ja ehtymättömät kyynelkanavat. Arvostaa hyviä kirjoja, omistaa yhä Pokemon-kortteja ja on aina valmis seikkailuihin. Niilolla on jotenkin (positiivisella tavalla) vanhan miehen sielu, koska on äärimmäisen helposti lähestyttävä persoona. Nipa ei ressaa turhista, hoitaa kyllä aina hommansa, ilman mittään turhaa säätämistä ja sähläilyä. Vapaa-ajalla Niilo viihtyy ainaski Harry Pottereitten parissa (se on lukenu ne noin 488 kertaa!), ja sitten sählymaila kourassa myöskin – pelailee nääs salibandyä, ööö, olikohan se mikä se paikka... Oulu? Simo? Olhava? Vitsi ko ei ikinä jää mieleen se Niilon kotipaikka ko se oli aivan joku perähikiä... No eikäkö Ylikiimingin Nuijamiehethän se oliki se niitten tiimin nimi. Nipa inhoaa häviämistä, mutta kestää sen kuitenkin kuin mies.

Vielä loppuun Mikun kommentti suorana lainauksena, koska onhan Niilo tietysti muutakin kuin suloinen & herkkä nallekarhu (yeah right):

”Niilo on poikamaisen huumorin omaava mies varttuvassa iässä. Sen kanssa on tosi hauska täällä toimistossa istuskella ja porista. On sen kanssa muutenki hauska tehä yhessä hommia. Varsinki tuota Jantterit - poikaryhmää, jossa Niilo on se sportti ja mie tietenki itseoikeutetusti aivot.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti