torstai 2. lokakuuta 2014

Ihmiset kaiken takana - Armi

Viikolla 40 vietetään valtakunnallista nuorisotyön viikkoa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta nuorisotyön työmuodoista ja menetelmistä, sekä ihmisistä kaiken takana. Nuorisotyön viikon taustalla on nuorisotyön valtakunnallinen palvelu- ja vaikuttajajärjestö Allianssi, ja viikon tavoitteena on saada nuorisotyölle näkyvyyttä, nostaa esiin nuorisotyön tuomia positiivisia vaikutuksia sekä edetä kohti sitä, ettei nuorisotyön rahoitusta leikattaisi. 

Nuorisotyön viikon kunniaksi esittelemme ihmiset Tornion kaupungin nuorisotoimen toimintojen taustalta. Kaikki henkilöesittelyt löydät tämän linkin alta.


Nimi: Armi Nitovuori
Kotipaikka: Tornio
Koulutus: Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, Yhteisöpedagogi (AMK)
Työpiste: Kokkokankaan nuorisotila Konkka
Työtehtävät: "No nuorisotyöhän se on työtehtävä ;)"
Konkan tilavastaava, ehkäisevä päihdetyö, työpaikkaluottamusmies JHL osasto 166
Lapsuuden haaveammatti: Taitoluistelija

Työkavereiden mietteitä tyypistä:

Armi - Kokkokankaan Kingi

"Arppa mahtavasti tasapainottaa meitä muutamaa muuta häsyäjää, jotka lennellään päivästä toiseen vaan pilvien reunoilla, kuvitellaan olevamme jotakin ja keksitään jatkuvasti kaikenlaista kotkotusta."

Porukan jalat-maassa-tyyppi! Ei lähde turhaan vouhotukseen matkaan, vaan osaa ajatella järjellä tarpeen vaatiessa. Luotettava ja helppo-olla-seurassa- persoona, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Armi on meidän Hagrid, ei niin karvanen ja iso mutta se on kans tilusten ja avainten vahti. Armiin sopis sanonta että pessimisti ei pety, siis sillai hyvällä tavalla. Pitää jalat maassa ja välillä yrittää pitää muidenkin vouhottajien jalkoja maassa ettei lähe liian lennokkaaksi ideointi… Arppa innostuu, fanittaa hulluna ja hehkuttaa henkeen ja vereen kaikkia urheilulajeja missä Suomen maajoukkue urheilee. Erittäin järjestelmällinen ja huolehtivainen tyyppi, joka on ehtiny olla elämässään mukana ties missä suopotkupalloiluissa ja taloyhtiön aitatalkoissa... Vapaa-ajalla Arppa hengailee Eetun kanssa, urheilee ja penkkiurheilee.  Armi on etenkin Niilon henkilökohtainen tuki & turva.

Ko muut tiimissa juoksee pää kolmantena jalkana, niin Armi tekkee kaiken kerralla oikein, ilman turhaa höntyilyä. Tähän sopiski nyt loppuun sitten sanonta:

"Hullu työnsä juosten tekee, viisas pääsee vähemmällä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti