perjantai 3. lokakuuta 2014

Ihmiset kaiken takana - Miku

Viikolla 40 vietetään valtakunnallista nuorisotyön viikkoa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta nuorisotyön työmuodoista ja menetelmistä, sekä ihmisistä kaiken takana. Nuorisotyön viikon taustalla on nuorisotyön valtakunnallinen palvelu- ja vaikuttajajärjestö Allianssi, ja viikon tavoitteena on saada nuorisotyölle näkyvyyttä, nostaa esiin nuorisotyön tuomia positiivisia vaikutuksia sekä edetä kohti sitä, ettei nuorisotyön rahoitusta leikattaisi. 

Nuorisotyön viikon kunniaksi esittelemme ihmiset Tornion kaupungin nuorisotoimen toimintojen taustalta. Kaikki henkilöesittelyt löydät tämän linkin alta.


Nimi: Jan-Mikael Hakomäki
Kotipaikka: No kyllä se on tää kaksoikaupunki tääl
Koulutus: Elämän Korkea Koulu, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja
Kuvataitelija AMK, Yhteisöpedagogi AMK
Työpiste: Kivirannan nuorisotila Messi
Työtehtävät: Messin tilavastaava, nuorisoneuvosto, Jantterit-poikatyö, pelitoiminta, CYB-projekti
Lapsuuden haaveammatti: Tähtitieteilijä

Työkavereiden mietteitä tyypistä:

Miku, eli Jan-Miquel, Juan-Migel, erilainen nuori nelikymppinen


"Nuoruutensa talon valloittaja! Mieletön osallisuuden osaaja, joka tuo osallisuutta työssään hyvin esille."

Lempeä politiikko, joka ajattelee enemmän järjellä kuin tunteella. Uskaltaa ottaa esiin aratkin asiat nuorten kanssa. Osaa perustella kantansa ja mielipiteensä. Innostunut tekemään poikatyötä, mahtava juttu! Luottaa vapaan leikin voimaan ja diggailee majojen rakentelusta… Jantteri-jäärä hääräilee tyttöenergian ympäröimänä kotona, ja onkin ylpeästi isä, joka puhuu hellyyttävän mahtavalla tavalla lapsistaan. Vahva persoona, joka seisoo omien aatteiden ja mielipiteiden takana, AINA. Tahtoo vaikuttaa asioihin ja muuttaa maailmaa paremmaksi - ja haluaa myös avata nuorten maailmankuvaa ja tuoda asioihin uudenlaisia näkökulmia. On ohjaajana luova ja kekseliäs, joskin ehkä hieman hajamielinen joskus, mutta ei silti pelkää kokeilla uusia asioita. On erittäin kiintynyt omaan nuorisotilaansa ja haluaa tehdä siitä paremman. Välittää nuorista ja heidän kuulumisistaan. Taitava taiteilija, jolla on aina hirviän monta rautaa tulessa. Välillä erikoisiaki ideoita mutta saa ne jollaki ihmeen konstilla aina toimimaan… Mikussa on semmosta underground asennetta ja ei ikinä mene valtavirran mukana missään. Miku innostuu hulluna aina hassuista kuvista, videoista ja meemeistä. 

Miku osaa myös hassutella tarvittaessa, ja sillon onki ilo irti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti