lauantai 4. lokakuuta 2014

Ihmiset kaiken takana - Minna

Viikolla 40 vietetään valtakunnallista nuorisotyön viikkoa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta nuorisotyön työmuodoista ja menetelmistä, sekä ihmisistä kaiken takana. Nuorisotyön viikon taustalla on nuorisotyön valtakunnallinen palvelu- ja vaikuttajajärjestö Allianssi, ja viikon tavoitteena on saada nuorisotyölle näkyvyyttä, nostaa esiin nuorisotyön tuomia positiivisia vaikutuksia sekä edetä kohti sitä, ettei nuorisotyön rahoitusta leikattaisi. 

Nuorisotyön viikon kunniaksi esittelemme ihmiset Tornion kaupungin nuorisotoimen toimintojen taustalta. Kaikki henkilöesittelyt löydät tämän linkin alta.


Nimi: Minna Mäkinen
Kotipaikka: Kerava
Koulutus: KOLMEA MINUUTTIA VAILLE yhteisöpedagogi (AMK)
Työpiste: Kivirannan nuorisotila Messi
Työtehtävät: Nuorisotilatyö, tapahtumat ja varsin rajallisten työtuntien puitteissa 
kaikki mihin ikinä taipuukaan
Lapsuuden haaveammatti: Eläinlääkäri

Työkavereiden mietteitä tyypistä:

Minna - Messin oikea ja vasen nyrkki

"Jumalattoman jämäkkä tahdikas työkaveri!"

Keravan iihhana Somelainen Muija! Kun sitä asiaa on niin sehän tulee Minnalta ko tykin suusta! Meille kaikille, mutta erityisesti Mikulle Minna on korvaamaton tyyppi, net on yhessä tässä muutaman vuoden aikana Messissä käyneet läpi sekä hiljaiset, että sitten tyrskyiset ja vauhdikkaat kaudet, mutta hyvin ne on yhessä kestäny. Tällä mimmillä on oikeanlainen omistautuminen tilan pitoon. Nyttenki se tekkee opinnäytetyönä, tai niinku vanha kansa sanoo "lopputyönä", tutkimusta Messin maineesta ja mielikuvista nuorison parissa. Sillä tiedolla on kyllä tilausta ja siitä propsit Minnalle. Mikun lailla Minski on sorrettujen, heikkojen ja väheksyttyjen puolella aina. Ei sillä, etteikö me kaikki oltaisi, mutta ehkä Minnasta ja Mikusta se huokuu kaikista eniten. Järkevä etelän hetelmä, joka ottaa huomioon kaikki ja haluaa kaikille vain hyvää... Aina! Konkreettinen toimija, joka pistää hihat heilumaan ko käsky käy. Minna on suloisen sarkastinen, joka omaa suhteellisen mustan huumorin ja hullun hauskoja juttuja, jotka monesti nostaa hymyn huulille vielä pitkän aikaa työpäivän jälkeenkin.

PS. Koska Minski on tuommoinen etelän hetelmä, niin se on saanut täällä kokea monta uutta asiaa.. Muun muassa kerran piti vähän hidastaa autolla vauhtia kun oltiin matkalla suunnittelupäiville - Minna näki elämänsä ensimmäisen poron!! Ja luonnolliseen turistimaiseen tyyliin...pitihän siitä ottaa kuva. Pilkillekki Minna on täällä päässy!! 

Mutta kyllä son kuitenki aika hyvin saanu karistettua  Etelän pölyt itestään, ja on.....torniolaistunut... KIITETTÄVÄSTI!! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti