sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Ihmiset kaiken takana - Ellu

Viikolla 40 vietetään valtakunnallista nuorisotyön viikkoa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta nuorisotyön työmuodoista ja menetelmistä, sekä ihmisistä kaiken takana. Nuorisotyön viikon taustalla on nuorisotyön valtakunnallinen palvelu- ja vaikuttajajärjestö Allianssi, ja viikon tavoitteena on saada nuorisotyölle näkyvyyttä, nostaa esiin nuorisotyön tuomia positiivisia vaikutuksia sekä edetä kohti sitä, ettei nuorisotyön rahoitusta leikattaisi. 

Nuorisotyön viikon kunniaksi esittelemme ihmiset Tornion kaupungin nuorisotoimen toimintojen taustalta. Kaikki henkilöesittelyt löydät tämän linkin alta.


Nimi: Elina "Ellu" Viisanen
Kotipaikka: Puumala
Koulutus: Eräopas, Yhteisöpedagogi (AMK)
Työpiste: Nuorisotiedotuspiste aaltonen
Työtehtävät: Etsivä nuorisotyö; tukena ja turvana 15-28-vuotiaiden nuorten elämän eri kiemuroissa
Lapsuuden haaveammatti: Eläinlääkäri

Työkavereiden mietteitä tyypistä:
Energia-Ellu – aamujen aamu & duracell pupu
"Ellulla on kulkijan sydän ja seikkailijan mieli."
Siis aivan oikeasti ja rehellisesti – Ellu on maailman reippain ja tehokkain tyyppi, jota on vaikea saada hyytymään missään tilanteessa! Edes Kukkolankosken jäätävä vesi ei pitele tätä naista tippaakaan! Kun muut miettii ja suunnittelee, että pitäisi käydä kaupassa ja hakea posti kaupungintalolta, niin Ellu on tehnyt sen jo viiteen kertaan, käynyt välissä Kelalla nuoren kanssa, sopinut 14 yhteistyöpalaveria, siivonnut aaltosen keittiön, käyttänyt 50 hengen porukan kiipeilyseinällä ja keittänyt kaurapuuron ja kananmunat. Se on jännä, että vaikka tahti on älytön, niin tällä mimmillä ei vireystaso silti laske hetkeksikään (ainakaan niin, että se nuorille asti koskaan välittyisi). Ruokatunti ja ”lakisääteinen kahvitauko” ovat tälle tehopakkaukselle monesti vieraita käsitteitä. Ellu hohkaa positiivista energiaa ympärilleen ja tartuttaa helposti vauhtia muihin. Mikä ehkäpä kaikkein mahtavinta, niin Ellu näkee AINA valoa tunnelin päässä, vaikka ihmisen tilanne olisi mikä. Ellu on taitava ninja ja omaa vähintäänkin Spidermanin kiipeilytaidot. Hyvä syke, let's go! Ellu on Etsivä isolla E:llä ja Seikkailija isolla S:llä – ammattilainen joka lajissa! Tsemppari ja sosiaalinen innostaja! Saa huonon päivän muuttumaan paremmaksi omalla rempseällä olemuksellaan - positiivista energiaa riittäisi vaikka sähköiksi isommallekkin kylälle. Ihailtavaa ammattitaitoa kohdata nuoria ja auttaa heitä kaikenlaisissa elämän mutkissa ja kiemuroissa!

"KAIKKI MELOO!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti