tiistai 7. lokakuuta 2014

Ihmiset kaiken takana - Jenna

Viikolla 40 vietetään valtakunnallista nuorisotyön viikkoa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta nuorisotyön työmuodoista ja menetelmistä, sekä ihmisistä kaiken takana. Nuorisotyön viikon taustalla on nuorisotyön valtakunnallinen palvelu- ja vaikuttajajärjestö Allianssi, ja viikon tavoitteena on saada nuorisotyölle näkyvyyttä, nostaa esiin nuorisotyön tuomia positiivisia vaikutuksia sekä edetä kohti sitä, ettei nuorisotyön rahoitusta leikattaisi. 

Nuorisotyön viikon kunniaksi esittelemme ihmiset Tornion kaupungin nuorisotoimen toimintojen taustalta. Kaikki henkilöesittelyt löydät tämän linkin alta.Nimi: Jenna Keränen
Kotipaikka: Kemi
Koulutus: Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja opiskelija
Työpiste: Putaan nuorisotalo Nuorkka
Työtehtävät: Tanssitoiminnan vastaava, Danceclub Hoppi
Lapsuuden haaveammatti: Antti Tuiskun taustatanssija

Työkavereiden mietteitä tyypistä:
Jenna - iloinen kakkutaituri

Jenna on nauravainen ja päättäväinen tuleva nuoriso-ohjaaja, joka tanssittaa kaikki solmuun… Hirveästi emme ole vielä päässeet Jennaan tutustumaan, ollaan vasta muutama kuukausi saatu yhdessä työskennellä, on nääs liittynyt joukkoon vasta nyt kuluvana syksynä. Yks asia on ainaki vissi ja varma – Jenna on maailman suurin Robin fani! Vaikka me kaikki pidetäänkin Robinista (osa meistä ei vaan huutele sitä aina julkisesti, mutta pitää silti) niin kyllä Jenna vie fanina meiltä kaikilta maton alta, ja diggailee Robinista kaikkein eniten. Jennalla on vielä nuva-opinnot kesken, mutta valmistuu piakkoin – ja senhän me tiiämmä, ettei Peräpohjolan Opistolta koskaan pukkaa muutako priimaa ;) Helmi joukossaan, erottunut edukseen koko opiskeluiden ajan. Pirteä, energinen, määrätietoinen ja järjestelmällinen tyyppi, joka varmasti on omiaan meidän tanssitoiminnan ylläpitäjänä ja koordinoijana, ohjaajana ja kannustajana. Sen me oomma ehtiny oppia myös, että Jenna on ruokaronkeli, eikä kelpuuta mahaansa mitä tahansa… Herttanen ja iloinen likka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti