keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Ihmiset kaiken takana - Aliisa

Viikolla 40 vietettiin valtakunnallista nuorisotyön viikkoa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta nuorisotyön työmuodoista ja menetelmistä, sekä ihmisistä kaiken takana. Nuorisotyön viikon taustalla on nuorisotyön valtakunnallinen palvelu- ja vaikuttajajärjestö Allianssi, ja viikon tavoitteena on saada nuorisotyölle näkyvyyttä, nostaa esiin nuorisotyön tuomia positiivisia vaikutuksia sekä edetä kohti sitä, ettei nuorisotyön rahoitusta leikattaisi. 

Nuorisotyön viikon kunniaksi esittelemme ihmiset Tornion kaupungin nuorisotoimen toimintojen taustalta. Kaikki henkilöesittelyt löydät tämän linkin alta.


Nimi: Aliisa Sakko
Kotipaikka: Tornio
Koulutus: Yhteisöpedagogi (AMK)
Työpiste: Tirlittan - Talo Tytöille
Työtehtävät: Tyttötyö, lasten liikennepuiston vastaava, nuorisotilatyö
Lapsuuden haaveammatti: Ratsastuksen opettaja

Työkavereiden mietteitä tyypistä:

Aliisa - herkkä...naarasleijona!!
"Energinen ja korvaamaton koskenlasku-paatin keulameloja"

Sporttinen mimmi, joka hallitsee varmasti lajin kuin lajin, etenkin jos siihen vain jotenki liittyy pallon perässä pinkominen! Työnteko tällä likalla sujuu yhtä hyvin kuin maalinteko - eli huippuhyvin!!  Töissä Aliisa on enimmäkseen rauhallinen sivustaseuraaja, joka lohkaisee ratkaisevat ideat vasta hetkisen harkittuaan. Mutta aina sieltä suusta kuitenki tullee tiukkaa tavaraa ja paljon uusia ideoita! Onnellisuus omassa elämässä hehkuu myös töihin ja Almi saa seurallaan muutkin positiiviseksi. Vasta rouvittunut, ihanan pirpanan äiti, suloistakin suloisempi nuorisotyön ammattilainen... Kellään ei ole semmoista herkkyyttä tyttötyöhön kuin Aliisalla! Tyynellä työotteellaan Almi jaksaa kuunnella ja kuunnella ja kuunnella ja kohdata ja auttaa ja kuunnella ja neuvoa nuoria. Tarvittaessa Almi on hulvaton hulluttelija, hersyvä hassuttelija ja vitsin laukoja, jonka kanssa saa nauraa räkättää räät poskella!

Sitä ehkä päälleppäin aattelis, että Almi on aina ihanan rauhallinen ja ystävällinen, toiset huomioiva yms yms... Mutta auta Armias tätä tyyneyden rouvaa ko mennään salibandy kentälle!! Ei kannata leukoa hänelle kentällä saatikka etes kentän reunalta! Kandee juosta alta pois jos hänen eteen eksyt pelikentillä!
Aliisa on suuri seikkailja, joka puskee läpi aallokkojen, harmaitten kivien ja kaiken maailman karikkojen, ja tulee aina selviämään mistä vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti