maanantai 13. lokakuuta 2014

Ihmiset kaiken takana - Auli

Save the best for last? ;)

Viikolla 40 vietetään valtakunnallista nuorisotyön viikkoa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta nuorisotyön työmuodoista ja menetelmistä, sekä ihmisistä kaiken takana. Nuorisotyön viikon taustalla on nuorisotyön valtakunnallinen palvelu- ja vaikuttajajärjestö Allianssi, ja viikon tavoitteena on saada nuorisotyölle näkyvyyttä, nostaa esiin nuorisotyön tuomia positiivisia vaikutuksia sekä edetä kohti sitä, ettei nuorisotyön rahoitusta leikattaisi. Nuorisotyön viikon kunniaksi esittelemme ihmiset Tornion kaupungin nuorisotoimen toimintojen taustalta. Kaikki henkilöesittelyt löydät tämän linkin alta.


Nimi:
 Auli Pietikäinen
Kotipaikka: Oulu
Koulutus: Yhteisöpedagogi (AMK) & Hallintotieteiden maisteri
Työpiste: Putaan nuorisotalo Nuorkka / nuorisotoimisto
Työtehtävät: Hallinto-, talous- ja henkilöstöasiat
Lapsuuden haaveammatti: PankinjohtajaTyökavereiden mietteitä tyypistä:

Auli, The Big Boss
”Jos etsit itsellesi esimiestä joka on hersyvä, huumorintajuinen, jämy, lämmin sydäminen, ymmärtävä, joustava... Tässä hän on!”

Periksiantamaton pottupelloilla kuleksija. Auli on pomona parasta laatuaan – aina heikompien puolella, eikä anna kenenkään sortaa tai väheksyä muita. Auli ottaa meiän työntekijöitten ehdotuksen kuin ehdotuksen vastaan yhtään väheksymättä, ja antaa aina täyden tukensa jokaiselle uudelle idealle. Tekee aina parhaansa, että jokaisella työntekijällä olisi paras mahdollinen tilanne. Auli on mummi kahdelle nappisilmälle, mutta on kaikkea muuta kuin grandma ulkoisesti – vielä menee ihan keposesti parikymppisestä. Tietokoneajokortin Auli on suorittanut…Unissaan. Hyvä ja erittäin ammattitaitoinen pomo, joka jaksaa aina kannustaa ja uskoa. Aulista saa juttuseuraa muutenkin kuin pelkissä työasioissa, aina jaksaa nauraa räkättää mukana, tai tirauttaa kyyneleet, jos tilanne sen vaatii. Me ollaan niin hyvissä ja luotettavissa käsissä!

Lei è la migliore! (Auli opiskelee Italiaa, me ei, mutta tässä pitäisi lukea että hän on paras)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti