sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Liikennepuiston kesätunnelmia

Hyvää kesäkuun loppua arvoisat lukijat, meillä on ollut aivan järisyttävä kuukausi liikennepuiston toiminnan parissa, toivottavasti teilläkin on ollut mukavaa. Mitäs ihmeellistä tässä kuussa on sitten saatu aikaan? Lukekaa, kokekaa ja hämmästykää! Aloitan kertomisen päivältä 26.6 ja kerron vähän menneitä ja sen sellaisia.

Päivä oli aika vilkas lomilta tultua. Kerkesin jo haaveilla rauhallisesta laskusta juhannuksen jälkeen, sieltä tuli täysilaidallisesti aurinkoa mutta jokseenkin silti kylmää ilmaa. Mutta porukkaa riitti siitä huolimatta. Raahasimme leijonanosan autoistamme ulos konteista, mutta kaikki menivät aina sitä myötä kun ne tulivatkin. Porukkaa ravasi kioskissakin niin tiuhaan että sai täyttää varastoja pariinkin otteeseen, siinä sivussa sitten kannettiin tölkinhylsyjä talteen ja vahvistettiin karamellipuolta. Pidimme myös päivällä taas kovin suositun liikennekoulun, johon osallistui miltei kolmekymmentä innokasta kuskinalkua. Jokainen sai koulusta muistoksi ihan ikioman ajokortin sekä kourallisen hyviä ohjeita liikenteeseen. Päivää kruunasi myös alkava frisbeegolf-koulu, johon saimme jopa pari osallistujaakin. Minä tietenkin reippaana poikana menin perässä ja dokumentoin laajalti kaiken, kuvaa siis joka kulmasta mitä kuvitella saattaa. Enköhän ottanut ainakin pari kelpuutettavaa kuvaa.
Sitten katsaus menneisiin päiviin: Meillä on ollut täällä mm. jalkapallokoulua sekä paljon muutakin ihmeellistä ja mukavaa. Peräpohjolan Opiston Nuva13 –luokka kävi meillä tekemässä omia näyttöjään, johon riitti yhtä ja toista mukavaa touhuttavaa. Oli leikkejä, pelejä, formulakisaa ja kaikkea mitä kuvitella saattaa. Ikävä kyllä silloin tällöin meitä rangaistiin armottomalla vesisateella, vaikkemme olleet tehneet mitään pahaa. 26.6 meillä oli oikea herkkupäivä, sillä meillä tehtiin vohveleita. Vohvelit loppuivat tosin tunnin kuluttua valtavan menekin vuoksi, kylmä ilma ja tuuli toi lämpimän vohvelin ystäviä paikalle kuin sokeri kärpäsiä. Sebastian on myös nähty taas paikalla, meidän oma oravamaskottimme. Harmi vain että Sebastian on niin nopea liikkeissään että kuvan saaminen on vaikeaa. Yritän kyllä vielä joku kerta, heitän sille vaikka syöttejä maahan ja kuvaan pirulaisen edestä ja takaa.

Meillä on ollut myös tällä viikolla toimintaviikko, johon on kuulunut muun muassa vohveleiden paistoa sekä aarteenetsintää. Ilmatkin näyttävät vihdoin ja viimein parantuvan, joten kun minä siirryn hyvin ansaitulle lomalle tästä, niin muistakaa käydä puistossa jäätelöllä ja kahvilla. Kun käytte siellä, niin morjenstakaa Sebastiania puolestani, en ole nähnyt veikkoa kuin vilaukselta. Sitä paitsi tämä mokoma meni ja juoksi karkuun heti kun kamerani otin esille.

Mutta Joni kiittää ja kuittaa tältä erää, nähdään heinäkuun lopulla, nyt minä siirryn kesälaitumille ja se on moro! 

 Joakim piti jalkapallokoulua innokkaille futiksenystäville, olettekos seuranneet futiksen mm-kisoja? Minä en.
 Mmm... karkkia jokaiseen makuun!

Näin hyviä ja halpoja vohveleita vain täältä!
Tästä ei kyllä vohvelit parane, sen takaan, hilloakin päälle vähintään kilo.
 Päivi-piraatti valmistaa urheita joukkoja aarteenmetsästykseen.
 Kuka löytää himoitun kult... öh hopea-aarteen?!
 Parempi kuva kartasta joka johtaa Koli-baban ja kolmenkymmenen rosvon luolaan.
 Urheimmatkin piraatit tarvitsevat vähän ohjeita välillä.
 Pandoran lipas on auki, ottakoon aarteen ken uskaltaa!

Kukaan ei jaksa kuitenkaan piratismia päivät pitkät, välillä pitää vetää henkeä ja sutaista nimmarit asfaltille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti