tiistai 25. helmikuuta 2014

SOSIAALINEN MEDIA

Molen yltäpäältä kyllästyny tähän ajatukshen että sosiaalinen ympäristö voi muotoutua nuorille sosiaalisen median avulla. Son kauhean hankala kuvitella että esim. Naamakirjassa kaveriksi lisääminen on eräänlainen rosessi, jossa katothan että kuka pyytää kenet ja kuka net pyynnöt hyväksyy. Hyvänä esimerkkinä eräs vanhemman vuosikurssin opiskelija joka ei voinut lisätä uusia opiskelijoita kyseisellä sivustolla kaveriksi, vaan sen piti mennä hänen mielestä toisinpäin. Niin sanottu "hierarkia" oli tässä kyshessä. Aivan ko talonpojat ja porvarit yrittäs olla keskenhän kavereita.
Hyvä ystäväni alko käymhän salilla, ihan vain omaksi iloksi. Eihän siinä mithän pahhaa ole, se vain kävi niin outoihin aikoihin siellä että piti ylhensä aina soittamalla varmistaa että kannattaako kylhän tulla vai juonko kahvit kotona. Totta se pitäs aina soittaa että kehtaako kylässä käyvä muttako ei tämä ennen liikkunu juuri mishän, sai vain sanoa päivällä että miepä tulen kylässä käymhän illalla ja tämä sano aina että "jo vain, molen kotona". No nyt minun elämä on tämän suhthen helpottunu ko tämä piruerkki on alkanu laittamhan AINA naamakirjhan tiejon siittä koska hän lähtee salille. Siihen samhan syshyn saattaa tulla vielä mitä sarjoja hän siellä tekkee, että onko jalakapäivä vai käsipäivä vai mikä. Siittä sitte suurinpiirthein tietää että koska siellä kylässä kannattaa käyvvä. No ei siinä muuten mithän ongelmaa muttako minusta tuntuu että se herra kirjottaa siitä enemmän tohkheishan ko käypi siellä. Sitä mie vain mietin että jos hän ei ilmota siitä jumppakäynnistä erikshen naamakirjassa niin menneekö se sitte koko salireissu hukhan ko kukhan ei siittä tiiä. Vishin.
Toinen on sitte tämä pirun salamyhkänen kostotoimenpie sieltä feispuukin kautta. "Yhyy, tämä on paha ihiminen ja mie poistan sen kavereista". Jaa. Ko ei se sunkhan maailmasta mihinkhän katoa. Asioita ei hoijeta sillälailla että poistethan joku sieltä kaverilistalta ja toivothan että tämä uhri hoksaa sen ja sitte sillä alakas omatunto raksuttamhan. Ylhensäkhän mithän kahenkeskistä ei pitäs hoitaa sen tsaaterin facebookin kautta. "Solet tosi nätti" -Oi että. Olet sie ihana. "Mie sinusta niin tykkään " -Oi että. Niin mieki sinusta" Ja ko tämän keskustelun soma pariskunta tullee käytävällä vasthan, sanothan sillälailla ujon salavaivihkaa että moro ja jatkethan keskustelua selät vastakkain puhelimet kourassa, poissa toisten silimistä. Sittekko tämä roomeo ja juulia-parisko erehtyy kahesthan samhan huonheshen niin olhan sormi suussa ja mietithän että "ei tämä etene ihan ko feisbuukissa".
Semmosta.

-Ville-

1 kommentti:

  1. Tämä oli huippuhauska kirjoitus, tykkäsin!

    VastaaPoista