perjantai 22. maaliskuuta 2013

Unplugged-ilta

Torstaina 14.3 Nuorisotiedotuspiste Aaltosessa vietettiin Unplugged-iltaa, jossa esiintymässä oli paikallisia bändejä. Bändejä olivat One Dream, The Future And Hope, I'm Not Sleeping (entinen Horizons) ja Dr. Paahtis ja Puolen Tunnin Terapia. Ilta alkoi kello seitsemältä- ja päättyi yhdeksältä suomen aikaa. Katsojia paikalla oli arviolta viitisenkymmentä ja tapahtuma kuvattiin. Ilta oli mainio ja kaikki viihtyivät, ellen erehdy. Kaikista bändeistä tehtiin haastattelu Hertzilään, jossa oli poikkeuksellisesti vain tunninmittainen lähetys. Studiossa oli tuolloin Jesse.                                                                                                                                              
                                                                                                                                                          Tapahtuman juonsi Sone ja illan avasivat Jaakko ja Julius artisti Jukka Pojan biisillä Silkkii. Ennen tapahtumaa oli Sound Check, jossa bändit soittelivat biisejä, mukaanlukien Pori Jazz-tyylistä jammailua, joka toi pinetä kevennystä iltaan. Väkeä oli tuolloin vielä kovin vähän, mutta lähempänä tapahtuman alkua väkeä saapui enemmän.                                                                                

Olin kuvaamassa tapahtumaa, mutten ollut ainoa kuvaaja - kuvaamassa olivat myös Jesse ja Lusku. Tässä muutama oma kuvani tapahtumasta.

Lauri

I'm Not Sleeping

Jaakko ja Julius

One Dream

Dr. Paahtis ja Puolen Tunnin Terapia

Sonen loppujuonnot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti