torstai 21. maaliskuuta 2013

Curly -lehteen toimittajia metsästämässä

Noniin eläväiset ja sen mieliset, Joni täällä taas kotirauhaanne rikkomassa. Päätimme täällä Aaltosessa kokoontua erään erittäin käänteentekevän asian johdosta, nimittäin Curly-lehden Tornio-piirin toimittajien kokoamisen vuoksi. Olipas siinä paljon hankalaa kielioppia.
Jesse otti meillä opettajan roolin käsiinsä, ja vaikka meneillään oleva radiolähetys hiukan rikkoi hiljaisuutta, saimme aikaan yhtä sun toistakin. Ideahan on siis siinä, että me täällä Tornion päässä kokoamme toimittajia kirjottamaan juttuja Curly-lehteen, joita jaetaan suomalaisiin koteihin ihan maksutta. Kyse on nuorten ääni maailmalle. Tätäkin blogikirjoitusta selostaa radiosta kantautuva musiikki sekä taustalaulu, joten anteeksi jos ajatukset vähän karkailevat.

Mitä Curly -lehti sitten sisältää? Kaikkea mitä nuorten suusta(sormista) voi tulla. Seuraavan painoksen aihe on mm. vallankumous ja vaikuttaminen. Sitä ennen käsittelyjen aihe on laaja. Aina taksvärkkityöstä koulukiusaamiseen ja blogin pitämiseen asti. Nuoret kertovat omia näkemyksiään asioista ja omista harrasteistaan, jakavat nippelitietoa sekä keittöneroutta, jonka postimies tuo läpi ikiroudan kotiimme luettaviksi. Itse olin todella kiinnostunut erään painoksen blogin kirjoittamiseen liittyvästä jutusta, koska itsellänikin on blogi, ja totta kai kanssabloggaajat kiinnostavat.
Yritykseni ei ole painostaa teitä tai mitään, mutta: http://www.curly.fi/tilaus-ja-muutostiedot 
Tilatkaa, tai...

Saimme täällä heti tomeria ja innokkaita toimittajaehdokkaita esille, aiheetkin valmiiksi mietittynä. Allekirjoittanut on ainakin yksi, jota tällainen kiinnostaa, ja taidan ehkä yrittääkin siipiäni reportterina. Tutkivaa journalismia ja sen yli! Miksi kevytmaito ei ole kevyt vaan painaa kilon?


Allekirjoittanut tutustuu aiheeseen samalla haaveillen: "Osaisimpa lukea."

Curly -kirjoittajapaja tästä eteenpäin joka viikon torstai-iltana aaltosessa klo 18-20. Uudet ovat aina tervetulleita - eikä supervoimia edellytetä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti