perjantai 8. maaliskuuta 2013

Bussioppaan lokikirja: Vähän isompi kauppakassi

Perjantai 8.3.2013

Hiihtojen toinen päivä, matkaa Kuusamosta Taivalkoskelle Hotelli Herkkoon takana 60 km.

Hiihtäjien luonnollisesti hiihtäessä bussiopas suori Kuusamon Prismaan toimittamaan ostoksia. Kauppakassi oli varmasti parkkipaikan suurin, mallia lina-auto. Kaupassa, kuten lähes tulkoon kaikkialla muuallakin, sai bussiopas huomata, kuinka keltaisia tarralappuja ei tule käyttää. Niiden väitetyn tehokkuuden salaisuus lienee lappujen sopivassa määrässä neliömetriä kohden. Kun niitä liimaa tuhatmäärin käsiin, taskuihin, tuolinselkään ja lompakkakkoon, niiden taika vaikuttaa katoavan.

Kauppareissun ja huoltopisteen jälkeen suunta käännettiin hotelliin ja pöytä koristeltiin kuutiolla paperia. Sisällöllä lienee jotain tekemistä 69 hengen majoittamisessa. Tähän mennessä bussioppaan ohje "Olet käytännössä vastuussa kaikesta" ei ole petttänyt. Onneksi apua - vaikkapa faksaukseen - on useimmiten saatavilla Reception-kyltin takana.

Huomenna suunta kohti Syötekeskusta.

Heikkotoimisella näppäimistöllä,

Jesse

Bussioppaan lokikirjaan on tarkoitus - mahdollisuuksien ja nettiyhteyden mukaan - kerätä RR1-ryhmän bussiopas-Jessen tunnelmia Rajalta Rajalle -hiihtoreitin varrelta mm. blogipäivitysten ja valokuvien muodossa. Kaikki merkinnät koottuna tämän linkin takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti