torstai 7. maaliskuuta 2013

Bussioppaan lokikirja: Faxen oder wachsen?

Torstai 7.3.2013

Tänään varsinainen hiihto pääsi käyntiin rajavyöhykkeen tuntumasta. Hiihtäjien ohjelmassa oli siis 62 kilometrin sivakointi, jonka lomassa tarjottiin mm. keittoa huoltopisteellä Rukalla.

Bussiopas puolestaan kokeili taitojaan majoituksensuunnittelussa. Lopputulos vahattiin Tropiikista huomiselle pysäkille Taivalkoskelle.

"Miten niin vahattiin?" Yksinkertaista - saksalainen huonekaverini ei saanut ovikorttia toimimaan ja totesi tarvitsevansa harjoitusta. Kätevä bussiopas taas tuhersi työnsä valmiiksi ja halusi myös kertoa tarvitsevansa harjoitusta - faksin käytössä: "Ich muss wachsen üben." "Paljonko suksien voitelu maksaa?" kuului vastaus.

Episodista opimme siis, että tieto siirtyy parhaiten verbillä faxen, sukset taas vahataan - eli voidellaan - ilmauksella wachsen.

Kuusamossa, jossa suksien säilyttäminen hotellihuoneessa on itsestäänselvyys,

Jesse

Bussioppaan lokikirjaan on tarkoitus - mahdollisuuksien ja nettiyhteyden mukaan - kerätä RR1-ryhmän bussiopas-Jessen tunnelmia Rajalta Rajalle -hiihtoreitin varrelta mm. blogipäivitysten ja valokuvien muodossa. Kaikki merkinnät koottuna tämän linkin takana.

1 kommentti:

  1. Heil Hit.. Jeppe ... olisit vahanu sen sukset satasella

    VastaaPoista