perjantai 28. syyskuuta 2012

Pyhäinjäännöksiä studiossa

"Miks tämä ei mene tänne?" kysyi Lusku, kun yritti tunkea Turpasälälaatikkoa studion kaappiin. Onneksi ei tunkenut kovempaa, sillä laatikon ja takaseinän välissä majailevat hehkulamput eivät ole joustavuudestaan tunnettuja.

Turpasasälälaatikko kätkee sisäänsä Hertzilää vuosina 2008-2011 kauhun vallassa pitäneen Radio-ohjelma Turpasaunan maallisen omaisuuden. Sinetöity laatikko avattiin tänään Turpa-asiamies Luskun läsnä-ollessa. Miksikö? Noh, Turpasauna oli tunnettu äkkinäisistä ja järjesttömistä toimistaan ja tämä piirre vaikuttaanee Aaltosen ilmatilassa yhä.

Laatikosta silmille hyppäsivät Turpasaunan sininen kansio, kasa Hertzilän käyntikortteja sekä Haluatko turpaan?! -autoradiobiografian ensipainos. Kasasta riitti hupia muutamaksikin hetkeksi, todisteet liitteenä.

Näin Turpasauna on aikanaan luonnehtinut itseään:

Turpasauna on Nuorisokanava Hertzilän taajuudella pauhaava radio-ohjelma, joka pääsee ääneen säännöllisen epäsäännöllisesti kanavan torstai-illoissa.

Sisältöä ohjelmassa on laidasta laitaan: päivän polttavimmista puheenaiheista hullunkurisimpiin harrastuksiin saakka, kuulijoiden puheluita ja kommentteja tietenkään unohtamatta. Totta kai mukana on myös useammankin nuotin verran musiikkia, joka on aiempien kokemuksien perusteella ollut omiaan herättämään kuumia tunteita ainakin vakiintuneempien kuulijoiden keskuudessa.

Jesse


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti