torstai 27. syyskuuta 2012

Aaltosen menoa tämän yhen näkökulmasta

 Radiokerhossa oli eilen vähän erikoinen kerta. Lähdettiin kuvaamaan ja videoimaan Lappian muusikko-opiskelijoiden tekemää konserttia Tornion musiikkitalolle. Kaikki saapuivat paikalle omilla kulkuneuvoilla, mm. autolla, skootterilla, pyörällä ja apostolin kyyillä. Väkeä ainakin riitti, koska joka paikka oli aivan täynnä ihmisiä. Saatiin kuitenkin hyvät istumapaikat melkein eturivistä.

Pienen odottelun jälkeen esitykset alkoivat. Tilathan siellä oli aivan mahtavat, plussat siitä ammattikoululle :)
Valot ja äänentoistot hoitivat opiskelijat ja kyllä olivat hyvin läksynsä opetelleet! Esitykset olivat hyvin monipuolisia ja kauniita omalla tavallaan. Kaikkija esityksiä oli ilo ja kunnia kuunnella, ja olihan meillä myös hauskaa niitä videoidessa. Aika tuntui kuluvan kuin siivillä, ja kohta olikin jo välitauon aika. Välitauon aikana tarjoiltiin akvaariossa( siksi Sone tätä tilaa kuvaili :D) kahvia ja muita herkkuja.  Valitettavasti meillä piti lähteä välitauon aikana, mutta mitä juttuja kuulin, niin loppuaika oli ollut täynnä myös mahtavia esityksiä. Tapahtuma loppui joskus yhdeksän aikaan.

Nytten tässä tällä hetkellä Mari tekee koostetta näistä meidän kuvaamista esityksistä. Se koostevideo tulee jossain vaiheessa myös tännekkin.Mutta hei tänne Aaltoseenkin voi tulla mm. torstaisin klo. 17-20! Täällä on avoimet ovet ja paikalla on ainaskin Lusku! WOW eiks olekkin siistiä! Pääsee katsomaan paikallista kuuluisuutta! Ja jos radiojuontohommat kiinnostaa, niin radiokerho on keskiviikkoisin klo.18-20 suomen aikaa. Voihan sieltä rajanki takaa tulla tänne jos hommat kiinnostaa :> Täällä opetellaan kaikenlaisia radiohjelman tekemiseen tarvittavia taitoja! Paikalla mm. Sone, joka näitä blogitekstejä normaalisti kirjoittaa! Kaikki uudet ja vanhat otetaan avosylin vastaan. Ja käykäähän myös kattelemassa näiden Tornion nuorisotilojen meininkiä, joiden aukioloajat löytyvät Lanutin sivuilta ja sieltä sitten Torniota kun painaa :>


Tämmösellä asenteella Sone ottaa kaikki uudet tänne Aaltoseen! Vitsi vitsi :>
Mutta Minna kiittää ja kuittaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti