torstai 1. helmikuuta 2018

Nuva17 talvileirin kolmas päivä

                                                                 31.1.2018

Heipsan! Kolmantena leiripäivänä lähdimme aamupalan jälkeen päiväretkelle väsyneinä, mutta motivoituneina. Matkaa kuljettiin kuusi ja puoli kilometriä, ja perille päästyämme sytytimme leirinuotion ja paistelimme makkarat sekä söimme retkieväät.

                                             Päiväretkellä oli mukana kaksi ahkiota

                                                 Varusteiden selvittelyä


                                                   Eetu ja Jere K kahvilla ja katselemassa maisemia


Mielestämme retki oli mukava ja saimme liikuntaa ja raitista ilmaa. Illemmalla meillä oli ohjaustuokio  jossa  jaoimme omat mielipiteemme päiväretkestä.

                                                    
                                                    Leikimme ihmis-ristinollaa Illalla tanssimme lastenlaulujen tahtiin, joista tuli aika nostalaginen olo. Lisäksi lauloimme mm. Lammaslaulun.

Päiväretki oli kivaa, koska pääsin pitkästä aikaa kävelemään lumikengillä. Lisäksi pääsin vetämään ahkiota. Sain myös sytyttää nuotion ja kokeilla paluumatkalla metsäsuksia. Illan ohjauksissa lastenlaulujen tahtiin tanssiminen oli mahtavaa, koska viimeksi tansiin niiden tahtiin joskus pienenä.
-Jessica

Ilta oli päivän kohokohta, kuin sai laulaa, tanssia ja tietenki kuvata! Oli mukava lauleskella ja muistella omia lapsuuden lempilauja mitä tykkäsi laulaa pienempänä.
- Aada

Päivän alussa olin ihan puhki ja polvi temppuili vähäsen, mutta kun retki alkoi, niin raitis ilma virkisti oloani. Metsäsuksilla oli vähän tympiä hiihtää, koska ne luisti todella huonosti ja oli kiva kokeilla lumikenkäilyä. Olisi saanut olla enemmän makkaraa ja oli kiva mennä heti reissun jälkeen saunaan, vaikka emme olisi saanutkaan mennä.
- Joni

Aamulla oli pienimuotoinen ''gonahdus'' päällä, mutta matkaan kun pääsimme mahtavalla säällä niin heräsin hyvin päivään! Takaisin tullessa sai pööpöillä jonkin aikaa ja iltapäivällä/illalla olevat ohjelmat  oli erittäin mukavia vaikka jouduinkin kiljumaan laulujen parissa. Kokonaisuudessaan päivä ole ihan jebba ja nyt nukkumaan. Thanks!
- Jiri 

Ryhmä 2, Jessica, Jiri, Aada ja Joni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti