keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Mitä jos ei kiinnosta?

No, sitten ei kiinnosta.


Pitäisi saada kirjoitettua tekstiä aiheesta mikä itseäni aidosti kiinnostaa, mutta mitä jos ei kiinnosta mikään? Niinkö aidosti, niin aidosti että saisin siitä kirjoitettua mitään. Tuossakin olisin voinut tiivistää asiani vain yhteen lauseeseen, mutta haittaakos tuo nyt vähän venyttää, jotta teksti näyttäisi hieman pidemmältä? Kuulostaapas pirteältä, kyllähän mulla nyt oikiasti kiinnostaa asiat. Ei ne vaa niin paljoa kiinnosta, että kirjottaisin niistä. Mistä sitte parempi kirjottaa, ku siitä että kun mikään ei kiinnosta.

"Katotaanko leffaa?" "Nääh", "Mennäänkö syömään?" "Emmä" (tämä on vale, olen aina valmis syömään varsinkin, jos toinen tarjoaa), "Hei meän pittää sille kurssille tehä se yks juttu" "Aha", "Haluasiks soitella?" "Eh", "Tännää pittää siivota" "Ei", "Haluaks lähtä shoppaileen mun kans?" "No emmää oikee ko pittäs tehä vaikka mitä..", "Mitä mieltä oot tästä?" "En tiiä". Niin niin, ku ei vaan kiinnosta. Miten ihmisiä jaksaa ees kiinnostaa? Kuinka ihmiset saavat sen aidon kiinnostuksen asioihin? Ajatuksetki katkeilee tätä kirjottaessa, ku ei kiinnosta keskittyä.


Tiedättekö te sen, ku oletta jossai porukassa ja kaikki keskustelee kovasti jostai asiasta etkä edes tiedä mistä, koska sulla ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta. Tai mielipideasia jostain aiheesta, joka kovasti puhuttaa monia ihmisiä, mutta? Sie et ossaa sanua mittää, koska ei sinua vaan kiinnosta oikeasti perehtyä asiaan saatika, että koko aihe kiinnostaa sinua. Tai kun tulee jokin riita ihmisillä, johon monet lähtevät mukaan puimaan asiaa, mutta mitä itse teet? Naureskelet vaan sivusta seuraten tätä vaahtoamista, koska asia ei sinua kiinnosta ja koska ihmisten turha vaahtoaminen näyttää hauskalta. Näitä tilanteita on niin monia. Vattas alakaa mörisemään siihen malliin että näläkä olisi kova, mutta kiinnostaako sinua tehdä ruokaa? Ei, kuka nyt sitä ruokaa oikeasti tarvii? Kyllä se nälkä katoaa aikanaan. Mutta siis oikeasti muistakaa syödä se on tärkeää, ei saa olla nälissään, se ei ole hyväksi sinulle.


Ajatukset tökkii niin paljon, pruut pruut prööt. Tää tekstikin kuulostaa niin aneemiselta ja imee lukiessaan elämänilosi pois. Tiättekö, ku palijohan olisi asioita mitkä kiinnostais, erilaisia harrastuksia, mitä opiskella uutta, tavata uusia ihmisiä, saada elämään jotain merkitystä, MUTTA, jostain syystä et vain saa sitä kiinnostusta niin tarpeeksi suureksi, että sitä alkaisi tekemään jotain. Toisaalta tätä voisi kutsua hieman laiskuudeksi, vai mitä oletta mieltä? Oikeasti mulla ei ollut mitää ideaa tähän tekstiin, mutta halusin vain esitellä teille hienoja ottamiani kuvia.

No mut oikeesti maailmahan on täynnä jännittäviä, uusia että vanhoja, kiinnostavia ja ihmeellisiä asioita. Pysytään positiivisinä eikä anneta tämän pimeän talven pimentää mieliämme.

Iloa ja valoa kaikki!
- Eeti

Voi juku koiraEi kommentteja:

Lähetä kommentti