maanantai 8. toukokuuta 2017

Meän Tube

Kuva: Markku Lukkariniemi

Kuva: Markku Lukkariniemi

Torniossa järjestettiin 25. huhtikuuta Lapparin tiloissa jättimäinen Meän Tube-tapahtuma, joka on osa MEKEKI (Meidän Koulussa Ei Kiusata) -hanketta. Sen järjesti Tornion Koulujen Vanhemmat ry. Tapahtumaan osallistui kuusi tubettajaa: Hermanni, Mariieveronica, Eeddspeaks, Sita Salminen, ZoneVD ja Roni Back. Yleisöä oli paikalla jopa 1200 henkilöä, ellei enemmänkin.

Tiistai-päivänä tubettajat vierailivat Tornion kouluissa, ja illalla kello 17 alkoi itse tapahtuma, jossa järjestettiin mm. Meet & Greet, jossa vieraat pääsivät hankkimaan nimikirjoituksia ja yhteiskuvia. Tapahtuma päättyi kello 20.

Paikalla iltatapahtumassa oli myös Ammattiopisto Lappia, Kemin ja Tornion kaupunkien nuorisotoimet sekä Tubecon Suomi, sekä talkoolaisia. Itse Suomen presidentti Sauli Niinistö julisti itsensä tapahtuman viralliseksi suojelijaksi. Tubettajien lisäksi viihdettä toivat Elina Malkamäki, No Swaps, Bilebändi Taigalapio, Popsicles & Icicles, Might Take a While, sekä Hannulan koulun 5A-luokka.

Milla, Leevi ja Monica pääsivät haastattelemaan muutamia tubettajia. Leevi ja Milla pyörivät alueella haastattelemassa myös muita paikalla olleita.

- Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti