tiistai 9. toukokuuta 2017

[4] Spirit Animals - by Jenna





Kuten melkeinpä aina, vapun jälkeinen tiistai alkoi valokuvien editoimisella. Tällä kertaa muokkauksen alla olivat Mega Äxönistä otetut valokuvat. Käsittelyyn pääsivät myös muutamat otetut videoklipit. Valokuvien muokkauksen ja minivideon editoimisen jälkeen kirjoitin tänne viikoittaista blogikirjoitusta. Iltapäivä sujui editoiden Meän Tube-tapahtumassa tehtyjä haastatteluita Audacity-ohjelmalla.

Keskiviikkona editoin Meän Tube-tapahtuman haastatteluja äänimuodoista videomuotoon. Muokkasin videoita varten valokuvia saadakseni niihin edes jonkinlaista lisämielenkiintoa ja niin sanottua persoonaallisuutta. Videoiden editointi venyi normaalia enemmän, sillä Elokuvatyökalu alkoi toimia erikoisesti: äänileike ei pyörinyt loppuun asti editointiohjelmassa, mutta itse videoversiossa se toimi normaalisti. Ongelma oli ennen kuulumaton ja erikoinen, ja sen setvittämisessä kului aikaa. Iltapäivällä sain myös tehtäväkseni siirtää Kemi-Tornion tukareiden valokuvat.

Torstaina päivä alkoi hiljaisesti, kunnes sain tehtäväkseni julkaista näitä Adapterin blogipostauksiani, joita ei oltu vielä julkaistu. Sain myös seuraavan viikon torstaiksi tunnin radiolähetyksen varatuksi, joten aloin suunnitella kyseistä lähetystä vetäen myös tunnin pituisen harjoituslähetyksen pelkällä Audacity-äänittämisellä. Aiheekseni kehittelin lähestyviä valmistujaisia ja niiden teemaa: kuinka erilaisia lukiot ja ammattikoulut ovat juhlineen. Esimerkiksi ammattikoululaiset, jotka ovat nähneet vaivaa opiskeluihinsa, eivät saisi halutessaan pitää yllään alansa lakkia, koska se on "äärettömän noloa". Vielä tänä päivänä, vuonna 2017? Asia jäi kuitenkin hiottavaksi.

Myös perjantai oli hiljainen työpäivä. Sain tehtäväkseni leikellä lehdistä voimaeläinten kuvia, joita olin leikellyt viime viikollakin. Eläinkuvia ei ollut paljoa missäkään lehdessä, joten tehtävä sujui suhteellisen nopeasti. Siirryn sittemmin tietokoneelle etsimään Internetin maailmasta voimaeläimiä, ja kopioin niitä kahdelle paperille. Kello 14 alkoi viikonloppu, ja jälleen yksi viikko pulkassa.




Minulla ei ole oikeastaan voimaeläintä, mutta vetoan tähän kohtaan Pottermore-sivuston viralliseen Odotum Suojelius-testiin, joka ajaa teemaltaan samaa asiaa. Tämän mukaan suojeliukseni (voimaeläimeni) olisi delfiini, ja kyllä se kuulostaa oikealta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti