maanantai 29. toukokuuta 2017

[6] OBS & Farewell - by Jenna

Last timeguys! Työssäoppimiseni Aaltosessa alkaa olla ohi, ja tässä on viimeinen postaukseni. Tässä postauksessa yhdistän toissaviikon ja edellisen viikon päivitykset, joten tekstiä piisaa. Ei hätää, niin myös kuviakin. 

Aloitetaan maanantaista (15.5), kun editoin maanantaina päivällä edellisperjantain tanssiesityksen videota... pitkän odotuksen jälkeen. Aamupäivä kului odotteluun saadakseni materiaalit. Videon editointi jatkui myös tiistaihin.  
Keskiviikkona editoin oman ohjelmani edellisviikon radioillasta, ja aloin työstää omia nettisivujani. Valmistunhan minä media-assistentiksi, täytyy minun alkaa edes jotenkin markkinoida töitäni. Valitettavasti teen sivut Wix.com-pohjalla, jossa on omat ongelmansa. Saan kuitenkin sivuistani haluamani näköiset. 
Torstaina chillailuillassa uudistelin vanhan tyttöjen vessatauluja parhaani mukaan, sillä oli hankalaa tehdä parempia tauluja kuin jo olemassa olleet. 


Perjantaina hyppäsin bussista muutamaa pysäkkiä aikaisemmin Putaan urheiluhallille, jossa tehtävänäni oli taltioida valo- ja videokuvin nuorisotoimen ja starttiryhmän kiipeilypäivää. Keskipäivän aikaan koitti paluu Aaltoseen, jossa siirryin muokkaamaan päivän valokuvia. 
Seuraavan viikon maanantaina, 22. toukokuuta, kun työpäiväni alkoi kello yhdeksältä aamulla. Kirjoitin tänne blogiin silloisen postauksen, ja työstin omia nettisivujani. Editoin myös edellisperjantain videomateriaalia kiipeilypäivästä. Tein myös yhden vessatauluista uudelleen, ja päivä päättyi kello 15. Tiistaina en tullut Aaltoseen lainkaan, sillä olin pääsykokeissa Oulussa.