torstai 4. toukokuuta 2017

[2] Radiota ja tapahtumaa - by Jenna

Toinen työssäoppimisviikko takana! Tällä kertaa oli toimintaa lähinnä Aaltosen toimipaikalla, mutta töitä riitti siitäkin huolimatta.  

Viikko alkoi tiistaina pääsiäisloman jälkeen itsenäisesti kahvia keitellen ja kooten ensimmäistä adapteripostausta sen kuvia muokaten. Sen jälkeen aloin työstää valokuvausnäyttelyn järjestystä. 


Keskiviikkona oli vastassa jälleen iltavuoro. Järjestelin valokuvausnäyttelyä vielä uudelleen, ja tein myös otsikon. Päätin tehdä otsikon lisäksi pari tunne-emojia näyttelyn teemaan liittyen, sillä ajattelin niiden tuovan "nuorekkuutta" nuorisotilan näyttelyyn. Viideltä illalla alkoi mediailta, jossa pääsin testaamaan radiotöitä. Tein itsenäisen lähetysäänityksen, ja ilta seitsemän jälkeen ajoin Tornion Nuorkalle tekemään radiojuttua tulevasta Mega Äxön-illasta. 

Torstaina oli jälleen iltavuoro, joka alkoi kello 14 edellispäivän radiojutun editoinnilla. Osallistuin myös yleisöksi kollegan valokuvausnäyttelyyn. Sitten tein edellispäivän radiojutusta videoversion. Kuudelta illalla alkoi Meän Tube-radiolähetys nuorisokanava Hertzilässä, jota seurasin paikan päällä. Pääsin myös haastatteluun tubettamisesta ja tubettajien katsomisesta. 


Perjantaina editoin edellispäivän radiolähetyksen tapahtuman vetäjän haastattelun, jonka jälkeen myös kopioin ja editoin oman haastattelun itselleni talteen. Sen jälkeen sain luvan tehdä testiradiolähetystä tutustuakseni radiolaitteistoon paremmin, ja tein tunnin äänityksen. Tutustuin myös lauantain työpäivään ja autoin valokuvastudion pakkaamisessa päivää varten. 

Lauantaina lähdin taltioimaan video- ja valokuvaa Let's Go, Lukio! -tapahtumaa Tornion lyseon lukiolle kymmenestä eteenpäin 3-4 tunniksi. Osallistujia oli tapahtumassa kuitenkin sen verran vähän, ettei tullut kovin hyvin materiaalia kummallakaan tavalla. 

Kevät alkaa lopuillaan, ja näillä näkymin kevät tulee muuttumaan kesäksi erilaisten päivien johdosta.

- Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti