perjantai 17. maaliskuuta 2017

Lähdön aika - Hyvästi Espanja!


On vihdoin aika haikein mielin jättää hyvästit kahden kuukauden työharjoittelulle. Ikävä tulee näitä ihmisiä täällä ympärillä. Kotipuolessa Sonian ja hänen poikansa kanssa on tullut rupateltua milloin mistäkin. Apua on aina saanut kunhan on kysynyt. Työpaikalla on kerrottu Suomen meiningeistä ja erilaisista tavoista. Suomessahan ei ole jääkarhuja paitsi eläintarhassa, toivottavasti eivät Ranuan livevideosta käsittäneet väärin vaikka yritin selittää.. 😅

Kahdessa kuukaudessa on oppinut paaaljon uusia asioita. Ehkä jopa liiankin paljon kerralla! Ihmisten kunnioitus ja hymyssä suin kulkeminen on avainasia itselläni ollut täällä. Motivaatiota työn kautta on saanut lisää ja olikin hirveä hyvästellä mukavat työtoverit.


Perus toimistomeininkiä


Onneksi matkaan on sisältynyt paljon reissailuakin, ettei aivan Sevillan maisemiin ole tullut jymähdettyä paikoilleen. Malaga, Benalmadena, Cadizin karnevaalit, Ronda ja Setenil ovat muistossa pysyvästi. Laitan tähän alle vielä viimeisimmän videon täältä Espanjasta.


Huomenna on aika suunnata Sevillan lentokentälle ja jättää viimeiset hyvästit rakkaaksi tulleelle kaupungille. Amsterdamin lentokentällä pitää odottaa seitsemän tuntia jatkolentoa, joten suurin piirtein keskiyöllä kone laskeutuu Helsingin lentokentälle.

Suosittelen lämpimästi hakemaan Allianssin nuorisovaihtoon jos vain innostusta ja uskallusta on! 😊 
Meidän projektin nimi oli Ready for Life, ja sitä se tosiaan on.


Me encanta Sevilla tanto, nos vemos pronto! 💗

- Sami Koskimäki -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti