keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Jare & VilleGalle

 
 
 
Kirjoitan JVG:stä, aloitan aivan alusta siitä mistä kaikki alkoi. Jatkan eteenpäin kokoajan uran alusta nykypäivään saakka. Esittelen bändin kummatkin artistit perinpohjaisesti. Kerron omista kokemuksista ja näkemyksistä ”fanina” JVG:tä kohtaan. 
 
 
 
JVG bändiin kuuluvat Helsinkiläiset Jare Brand ja Ville Galle, he nousivat julkisuuteen ’’Häissä’’ biisillä minkä julkaisivat keväällä 2011. Silloin Häissä biisi nousi Suomen virallisen single listan, lautauslistan ja Finnish Dance Chart- listan kärkeen ja valittiin myös Suomen viralliseksi kesähitiksi. Samana vuonna JVG julkaisi myös ensimmäisen levynsä Mustaa Kultaa jonka he julkaisivat Monsp Recordsin kautta 27.4.11, Mustaa Kultaa levy myi kultaa heti parin kuukauden aikana. He julkaisivat toisen levynsä JVG.FI 30.5.12 Monsp Recordsin kautta myös se nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkeen niin kuin Mustaa Kultaa levykin. Kolmas pitkäsoitto Voitolla Yöhön julkaistiin 28.2.14 JVG:n oman PME Records levy-yhtiön kautta, tämä nousi myös virallisen albumilistan kärkeen niin kuin muutkin albumit tähän mennessä. JVG: viimeisin levy 247365 on julkaistu 11.9.15, albumi debytoi Suomen Virallisen listan sijalla neljä, ja nousi ylimmälle sijalle kaksi, levy pysyi listalla yhteensä jopa 55 viikkoa. JVG julkaisi vielä 16.12.16 vuoden loppu puolella ’’Mist sä tuut’’ EP:n joka sisälsi neljä uutta biisiä.Ville Galle:

On bändin jäsen, Ville Petteri Galle on syntynyt 4.10.87. VilleGalle on valmistunut ammatikseen ilmastointiasentajaksi. Hän on ollut yleensä se joka on lähtenyt ’’julkisuuteen’’ mukaan. Ville oli Vain Elämää sarjassa mukana vuonna 2015 ja Tanssii Tähtien kanssa ohjelmassa vuonna 2012. Ville ja Haloo Helsingin Elli olivat yhdessä joskus vuonna 2013, mutta kumpikaan ei ikinä olleet varmoja milloin suhde loppui. Ville on ollut todella monessa muiden artistien biiseissä mukana esimerkiksi Antti Tuiskun – Keinutaan biisissä. VilleGallella on myös urheilutaustaa, hän on pelannut nuorempana jalkapalloa FC KONTUSSA, jääkiekkoa OKK:ssa ja myöhemmin Jokereissa A- Junioreihin asti. Jääkiekkouransa jälkeen Ville pelasi kaukalopalloa Bewe Sportissa voittaen jopa kolme Suomen-mestaruuttaJare:

Jare Joakim Brand on bändin toinen jäsen, Jare on syntynyt 8.10.87. Jare Brand on opiskellut kiinteistötaloutta Aalto-yliopiston teknillisessä korkeakoulussa. Jare on pelannut jalkapalloa Puotinkylän Waltissa sekä myös amerikkalaista jalkapalloa Helsinki Wolverinessa. Jare ei ole oikeastaan koskaan lähtenyt mukaan TV ohjelmiin ja harvemmin myös muiden artistien biiseihin vierailemaan, hänen mielestä se on enemmän Villen juttu eikä häntä haittaa yhtään.Minä & JVG

Olen pitänyt JVG:stä jo heidän ensimmäisen levyn jälkeen, heidän musiikkinsa on todella mahtavaa kuunnella ja heillä on niin paljon erilaisia biisejä. Heiltä löytyy musiikkia hyvään sekä myöskin huonoon fiilikseen. Olen käynyt Jaren & VilleGallen yhdellä keikalla Levillä ja se oli ihan uskomattoman hyvä! Siellä oli mahtava fiilis ja jätkät vetivät ihan huipun keikan. JVG:ssä parasta on heidän erilaisuus ja ehdottomasti heidän tyylinsä mikä on aivan uskomattoman siisti. Tyylin varmaan kruunaa aikalailla heidän sponsorinsa Adidas ja itsekin pidän siitä vaate merkistä todella paljon. Haluaisin ehdottomasti käydä useamman kerran heidän keikalla varsinkin, kun heillä on nyt tullut useampi uusi biisi. Heidän uusin sinkku ’’Sitä säät mitä tilaat’’, missä feattaajana on Ellinoora on aivan uskomattoman hyvä biisi.


Jimi Äijälä   NUVA 16JVG- Sitä säät mitä tilaat feat. Ellinoora:


Antti Tuisku – Keinutaan feat. VilleGalle:


JVG – Häissä feat. Märkäsimo:


Adidas:


Wikipedia:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti