tiistai 31. tammikuuta 2017

Työharjoittelu alkoi!


Viime viikolla aloitin työharjoittelun ihan mukavissa merkeissä. Tutustuin graafisen suunnittelun toimistossa työskenteleviin ihmisiin ja pääsinkin heti käsiksi tietokonejuttuihin. Ohjaajani Fernando oli ensimmäisinä päivinä pois sairastelun takia. Minua onneksi kuitenkin opasti hänen veljensä ja herra nimeltä Nacho.

En ole pahemmin koskaan välittänyt Mac-tietokoneista, mutta nyt oli pakko totutella. Yritin vaihtaa asetuksista kielen, mutta ehkä se on parempi pitää espanjankielisenä. Ainakin oppii uusia sanoja.

Sain tehtävänannoksi editoida vanhoista flamenco festivaali kuvista otsikot ja kuvat uuteen kansioon sekä etsiä kuvista yksityiskohtia joita voisi käyttää seuraavassa festivaalissa. Työstin samalla eräälle paikalliselle jäätelöfirmalle ja ravintolalle autoa, josta voidaan
myydä suoraan herkkuja asiakkaille.

Minulle sanottiin heti ekana päivänä, että koska olen harjoittelija niin työaikani on 9:30 - 14:00 ilman taukoa. Kyllä täällä toimistohommissa kelpaa olla!

Ajattelin jo sunnuntaina julkaista tämän kirjoituksen, mutta olen ollut kipeänä jo lauantaista lähtien. En ole pystynyt muuta kuin nukkumaan ja yrittää jotenkuten helpottamaan oloa.

En tiedä vielä mitä laitan seuraavaan blogikirjoitukseen, mutta ainakin kuvia tulossa reilusti!


- Sami Koskimäki - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti