keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Tervehdys kaikki ihanat ihmiset!

Olen Ari-Pekka Alafrantti 22-vuotias nuori mies Torniosta. Tällä hetkellä opiskelen Peräpohjolan Opistolla nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi ensimmäistä vuotta. Harrastuksiini kuuluu monenlainen liikunta, mm. juoksu, hiihto ja uinti.
Koulutukseen kuuluu mediapassin suorittaminen, joka sisältää valokuvausosion. Kuvasin opiskelija Seija Hyyryläistä tehtävääni varten.


Vasemmanpuoleisessa kuvassa Seija esiintyy kiltin opiskelijan roolissa. Oikeanpuoleisessa kuvassa hevimuija on vauhdissa.
En ollut aikaisemmin käyttänyt järjestelmäkameraa enkä käsitellyt kuvia mitenkään. Oli mukava havaita, kuinka tietokoneella kuvaohjelmalla voi saada kuvista aivan erilaisia kuin alkuperäinen versio.


                                               Näissä kuvissa Seija poseeraa veikeästi tuolin kanssa. Ideana oli harjoitella kuvaamista siten, että mallilla on jotain rekvisiittaa kuvassa.

Kuvissahan voi käyttää mitä tahansa rekvisiittaa apuna: vain mielikuvitus on rajana.
Kokeilevaa kuvankäsittelyä
I'm a strong woman

                                                               

  
Järjestelmäkameralla kuvaaminen oli hankalaa, koska se poikkeaa paljon puhelimella kuvaamisesta. Sain kuitenkin otettua erilaisia kuvia ja muokkailtua niitä hieman. Samalla tuli tutuksi blogikirjoittaminen ja tekstin värittäminen omilla kuvilla. 
                                                                 
Haaveilu tekee hyvää - dreams come true :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti