tiistai 13. tammikuuta 2015

Kulttuurihäiriö


Mikä on Kulttuurihäiriö? No sehän on semmonen homma joka tarjoaa kaikille musiikillisesti orientuneille ja musiikista innostuneille nuorille tilaisuuden soittamisseen ja laulamisseen, bändisä tai soolona. Mittään ei välttämättä tarvi valmiiksi ees osata!

Hanke mahollistaa yksittäiselle artistille, bändille tai kokoonpanolle mahollisuuden esiintyä erilaisissa tapahtumissa, jokka on nuorisotoimen tai muun palvelun järjestämiä hommija. Me toimimma myös linkkinä ulkomaailmaan.

Häiriö mahollistaa nuorille pääsyn ideoimmaan ja järjestämmään erilaisia tapahtumia, kuten esimerkiks tanssiesityksiä, keikkoja, puhetilaisuuksia tai vaikka valokuvanäyttelyitäki! Hankkeen mukana pääset markkinoimaan, kuvaammaan, nauhottamaan ja editoimaan erilaisia tapahtumia ja tillaisuuksia.

Kesällä 2015 piettään viikon musaleiri johon voi päästä mukaan hakemalla. Tarkemmat ohjeet tulee kesän lähestyessä, joten seuraa Facebookkia, Lanutia ja Instagrammia.

Hankkeen aikana suoritettaan myös demopaja, jossa pääsee levyttämään omas tai bändis kappaleet ihan oikealla studiolla.

Hankkeen aikana pyritään mahdollistammaan myös kuntien välinen musiikkinuorisovaihto, jossa artistille tarjottaan esiintymismahollisuus vieraan paikkakunnan nuorisotoimen järjestämässä tapahtumassa.

Noniin elikkäs nyt jos SINULLA on jonkunsorttista musameininkiä menossa, niin ilmianna itsesi heti, niin osaamma sitten pyytää keikoille. Myös jos oot muuten vaan kulttuurihippiäinen niin ilmottaudu sieki... Taiteilekko ehkä? Tehet julisteita? Otat kuvia? Niin ja meiän kautta mahollisuus myös bänditiloihin! Haku reeniksille tulossa kevään aikana. Pysy kuulolla.

Ilmianna siis ittes heti osoitteeseen

kulttuurihairio@gmail.com

Kulttuurihäiriö -hankkeen työntekijänä toimii Jaakko Ketola, sekä opiskelija-avustajina Tatu Raatikainen ja Teemu Pehkonen Humakista.

Kulttuurihäiriö on vuoden mittanen ja opetus- ja kulttuuriministeriön rahottama hanke.

Löyät meiät myös Instagramista ko pistät sinne hakkuun että kulttuurihairio
Facebookista löyät sivun ko kirjotat sitten sinne että kulttuurihäiriö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti