torstai 27. marraskuuta 2014

Viikonloppu Oulussa!

Nuorten mediatoimitusten ensimmäinen tapaaminen
14.- 16.11, Oulu

Mukana menossa oli nuoria täältä meiltä Torniosta, Jyväskylän nuorten nettilehti Painovirheestä ja sitten Hyvinkäältä - jossa juuri käynnistellään mediatoimintaa, todennäköisesti nettilehden muodossa, joka todennäköisesti alkaa kantamaan nimeä Hygezine.

Pääsimme Lotan kanssa muutama viikonloppu sitten Ouluun historian ensimmäiseen nuorten mediatoimitusten tapaamiseen, joka oli Koordinaatin järjestämä tapahtuma. Mukana  tapahtumassa oli pari nuorta kolmelta paikkakunnalta: Torniosta, Jyväskylästä ja Hyvinkäältä, ja kaksi sen lisäksi nuorisotyöntekijää. 

Luskun ja Sonen ohjaama valokuvatyöpaja Bysiksellä.
Lauantaina 15.11 menimme Bysikselle valokuvapajaan tekemään lehden kantta itsestämme. Otimme studiovalokuvia ja käsittelimme vähän kuvia. Parin tunnin kuluttua siitä, menimme Valveen elokuvakouluun tekemään lyhytelokuvaa. Illalla menimme Oulun taidekoulun järjestämään Taiteiden yöhön, jossa osallistuimme mukavaan rentoutukseen. Sunnuntaina tutustuttiin nuortenelämä.fi- sivustoon Koordinaatin toimistolla ja bussia odotellessa kävimme ajan kuluksi Tietomaassa, kunnes tulimme iltaisella takaisin Tornioon.

Viikonloppu oli hauska ja viihtyisä. Lyhytelokuvan tekeminen jäi parhaiten mieleeni. Kaikki ihmiset olivat hyvin mukavia. -Jenna


Viikonloppu oli mielestäni tosi kiva! Uudet kokemukset, ystävät ja ihanat ruuat teki viikonlopusta mukavan. Oli todella kiva päästä kertomaan omasta toiminnasta muille mutta mikä tärkeintä kuulla muiden toiminnasta ja oppia niistä uusia juttuja. Työpajat oli mielestäni huippuja ja niistä sai paljon irti. Unelmakenkäni ovat Valven roolivaatevarastossa edelleen ja minä vielä palaan hakemaan ne. Eli siis reissu oli huippu kaikin puolin ja lähtisin milloin vain uudelleen tällaiselle tapaamiselle. Kiitos kaikille mukana olleille.  -Lotta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti