perjantai 31. lokakuuta 2014

Kaunis luonnostaan

''Eiks sitä Robinii kuuntele vaan 5-vuotiaat?'' ''Kuka Cody Simpson?'' Näitä kysymyksiä kuulen kun puhutaan musiikista ja kerrron mitä kuuntelen. Millä perusteella Robin on muka vaan joku 5-vuotiaiden juttu? En ymmärrä. Se laulaa jossakin biiseissä esim. nettikiusaamisesta, kellä pikkusella on esimerkiksi facebook? 

Cody Simpson taas on taas Australialainen laulaja joka ei ole oikeestikkaan kovin tunnettu, jota oikeastaan ihmettelen jonkin verran. Tavallaan se on hyvä että sitä ei niin hyvin tunnetta ettei se oo semmonen ''massa''-artisti, mutta tavallaan se ois taas ihan kiva ku sillon sen levyi saatettas myyä ihan cittarissa ja jotain fanituotteitakin saattaisi olla, mutta, ehkä jonain päivänä tämä tapahtuu ja ihmiset löytää Codyn musan.
Codyhan esiintyi kyllä Helsingissä kesäkuussa 2014 ja olin tietenkin siellä! Cody oli ystävällinen ja huomasi että se välittää faneistaan.

Yleensä ku puhun kavereitten kanssa Robinista tai Codysta niin vastaanotto ei ole kovin positiivinen vaan ihmiset ei oikein ymmärrä niiden päälle tai jotain. Ainahan niitä poikkeuksiakin löytyy jotka ymmärtää minua:)
Robin on siis Turkulainen poppari joka on julkaissut 4 levyä (Koodi, Chillaa, Boom Kah ja uusimpana muttei vähäisimpänä 16) Robinin eka oma biisi frontside ollie tuli tammikuussa 2012 ja siitä lähti huima nousukiilto. Robinhan ei esittelyä kaipaa sen enempää:) Osa ajatteli että Robin on pelkkä tähdenlento ja kukaan muista sitä enään vuoden päästä, mutta kuinkas kävikään? Ihan päinvastoin.

Robin on ainutlaatuinen Suomessa, kuka muu 16-vuotias laulaa täällä ''Oot kaunis luonnostaan'' ? Eipä kyllä tule mulla ainakaan mieleen.

Siis Robinia ei minusta saa tuomita että sen laulut on lapsellisia, se on vaa semmonen pikkupoika ja vaan 5-vuotiaat kuuntelee sitä. Ei se niin ole. Menkää niille keikoille ja kattokaa ketä siellä on, tietenki siellä on niitä pikkusiaki mikä ei ole minusta paha asia, sillä siitä huomaa että Robbe on onnistu siinä mitä tekee. Monen ikäset kuuntelee sitä ihan vauvasta vaariin moni ei voi sanoa samaa.
Pointtina siis oli että älkää tuomitko mitä kukanenki kuuntelee, kaikest ei tavi tykkää mutta niitä artisteja ei tarvi alkaa dissaan. Eipäs mulla muuta:D
-Lotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti