keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

.


Kesälaitumilta aletaan Tornion nuorisotoimellakin hiljalleen palautua. Liikennepuistoa lukuun ottamatta toiminta onkin ollut kesätauolla, mutta kaikki jatkuu entistä ehompina nopeammin kuin huomaattekaan. Työntekijöiden akut ovat ladattuina ja täällä aletaan olla valmiina uuteen kauteen! Suurkiitokset kaikille reippaille liikennepuiston kesätyöntekijöille - ja tietysti kiitokset kaikille puistossa vierailleille, mahtavaa kun teitä on ollut sankoin joukoin - jälleen kerran.Tulevana lauantaina 2.8 klo 11-17 vietetään liikennepuiston päättäjäisiä toivottavasti aurinkoisissa merkeissä. Liikennepuiston Stoppi-kioski tarjoilee herkkuantimiaan pientä korvausta vastaan ja kaikki puiston autot ovat lasten vapaassa käytössä. Lisäksi paikalla on kasvomaalausta, leikkituokioita, elävää musiikkia ja paljon muuta kivaa! Puiston ahkera työntekijä Joni on päivitellyt kesän ajalta liikennepuiston kuulumisia tänne Adapterin -blogiin - suosittelemme ehdottomasti vilkaisemaan, mitä kaikkea siellä onkaan tapahtunut…

19.kesäkuuta 2014
"Aamupäivä kääntyi päiväksi, aurinko ilmestyi pilvien lomasta ja sulatti kaiken tieltään. Jäätelöä myytiin enemmän tunnissa kuin Outokumpu myy terästään kuukaudessa. Valvojat olivat osa asfalttia ja vettä piti juoda litra aina silloin tällöin. Hyvänä puolena, me saimme aivan ihanat isot polkuautot, joilla menimme ympäri puistoa näyttäen esimerkkiä. Tuli ihan lapsuus mieleen, väitän edelleen kaikille että tein sitä esimerkillisistä syistä enkä siksi että nautin siitä"

~ Ote Jonin liikennepuistotekstistä ~

 
7.8 Tornion Pikisaareen saapuu yksi Suomen tämän hetken kovimmista artisteista, Robin. Lippuja on myyty ennakkoon jo huikea määrä, joten jos konsertin pääsylippu ei Sinulla vielä polttele taskunsyrjässä, niin kannattaa se käydä ostamassa pikimmiten – lippuja on vielä myynnissä. Ota siis itsellesi hetki & pysähdy arjen keskellä Tornion Arnoldsissa kahvi ja donitsitauolla, ja lunasta samalla paikkasi kesän siisteimpään konserttiin. Lipun voit tilata myös kotisohvalta www.tiketti.fi. Lippu maksaa 25€/kpl, perhelippu 90€, jolla sisään pääsee joko kaksi aikuista + kaksi lasta, tai yksi aikuinen + kolme lasta. Lapsi = alle 18-vuotias. Meno on varmasti korkealla – satoi tai paistoi!


Etsivä nuorisotyö palvelee kaikkia kaipailevia jälleen elokuun ekaviikosta lähtien. Jos olet 15-28 –vuotias nuori, ja esimerkiksi jäit ilman opiskelupaikkaa, tai muuten vain on vaikka suunta hukassa, niin otathan rohkeasti yhteyttä! Etsivässä nuorisotyössä jatkavat vanhat tutut Ellu & Reija, heidät tavoittaa sekä puhelimitse, sähköpostitse että facebookin kauttakin. Lisätietoa etsivän nuorisotyön palveluista löytyy: www.lanuti.fi/tornio

Tervetuloa toiminnan piiriin, tuleva seiskaluokkalainen! Aikaisemmin ovet Sinulle ovat avautuneet ainoastaan muutamiin toimintoihin, nyt valittavana on monenlaista meininkiä aina suorista radiolähetyksistä nuorisotilan biljarditurnauksiin - ja ties mihin muuhun! Tästä lähtien pääset myös mm. Provincia Midnight Cuppiin, eli tunnetummin PMC:hen, jossa salibandy pelejä pelataan pitkälle yöhön, ja disko jytää. Ensivuonna PMC järjestetään 31.1. Tapaat pian koko nuorisotoimen henkilöstön, kun pääset tulevan luokkasi kanssa osallistumaan Täyskäsi –ryhmäytyspäivään.
Tornion nuorisotoimelta löytyy kuusi erilaista nuorisotilaa;


Kokkokankaan nuorisotila Konkka

Putaan nuorisotalo Nuorkka

Kivirannan nuorisotila Messi

Tirlittan –Talo Tytöille

Nuorisotiedotuspiste aaltonen Länsirannalla

sekä skeittihalliNuorisotilojen syksyn avaamisajankohtia ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta päivämäärät ilmoitetaan, kunhan saahaan net kalenteriin pistettyä. Jos olet unohtanut, mitä kaikkea muuta Tornion nuorisotoimelta löytyykään, klikkaa tiesi kohti Lapin Nuorisotiedotuksen sivuja. www.lanuti.fi/tornioMitä toivoisit että Torniossa tapahtuisi? Kaipaatko lisää nuorten reissuja, leirejä vai kenties uudenlaisia kerhoja?
Kenties vaellusreissuja, kalastusmatkoja tai muutenvaan eräjormailua?

Toimintaa kehitetään ja uudistetaan jatkuvasti, ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintojen sisältöön. Kuka tahansa voi antaa vinkkejä, esittää toiveita ja antaa palautetta. Palautetta voi antaa suoraan nuoriso-ohjaajille, tai sitten voi käyttää esimerkiksi Lanutin palauteboxia, tai aitahuta vaikkapa sähköpostia.


Nuorisotoimen työntekijöihin pääset tutustumaan LaNutin Tornion henkilöstö -sivulla. Siellä työntekijöitä pääsee tiirailemaan ihan kuvan kera.

Palautetta kaipaamme aina, oli se sitten rakentavaa taikka super-super-positiivista!

Oothan käynyt jo tykkäämässä Tornion nuorisotoimen uudesta facebook -sivusta?

Entä olethan jo Adapterin Youtube-kanavan tilaaja?

Mahtavaa, elämänmakuista ja onnellista loppukesää kaikille, ja nähdään pian! - Sone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti