maanantai 17. joulukuuta 2012

Uuden (täh?) henkilön esittely

Tekstin tarkoitus on esitellä entiteetti, jota kutsutaan nimellä Julius. Esittelijä pyrkii siis rajaamaan itsestään tarkasteltavan objektin. Nähdäkseni (:D) olen kuitenkin kuin silmä, joka ei voi katsoa itseään, veitsi joka ei voi leikata itseään - thus mieli tutkii omaa luomustaan. Jääviyden huippu!

Pyrkimyksessäni höpöpöpötyksen välttämiseen hyödynnän ehkälogiikkaa sekä E-primea. Kyseessä ei vaikuttaisi olevan äärirelativismi, vaan kokemuskontemplatiivisten perinteiden sekä tuoreimman fysiikan ontologinen synteesi.Julius hiihtää, nostelee painoja ja juoksee nousujohteinen treeni mielessään kuusi kertaa viikossa. Varsinainen kulkeminen tapahtuu pyörällä. Iltaisin Juliuksella oli tapana lenkkeillä shetlannin lammaskoiransa kanssa, mutta tämänhetkisen yhteiskuntapolitiikan johdosta Julius viettääkin usein iltansa valtiota palvellessa. Suuressa egosentrisyydessään Julius pyrkii myös optimoimaan ravintonsa hyvinvoinnin, ekologisuuden sekä eläinten oikeuksien nimissä. Kokkaan siis paljon itse.

Keväällä 2012 Julius valmistui ylioppilaaksi Tyllistä. Lukio oli hauska kokemus! Yhteiskunnallisesti valideista oppiaineista Englannin kieli, vertaileva uskontotiede sekä neurotiede/psykofarmakologia viehättävät minua eniten. Nyt minun kuulemma tulisikin päättää, mitä lähden opiskelemaan! Olen Tornion nuorisotoimen palveluksessa ensi Lokakuun loppuun.

Soitan rumpuja ja kitaraa. Tällä hetkellä kovimmassa kuuntelussa ovat Kingston Wall, Hendrix, Led Zeppelin sekä Sugar Minott. Suosittelen tutustumaan myös Härmälän Mimosa ja Vihamielinen Pekka Nummi duoon. Luen myös reippahasti kirjoja yleismaailmallisista aiheista kuten kulttuurievoluutio, todellisuus, kehopsykologia, luonnontieteellinen mystiikka jne. tekijöiltä kuten Alan Watts, Graham Hancock, Dennis & Terence Mckenna, Stephen Hawking, Catherine Ingram, Rick Strassman...

Minulta saa tulla kysymään mitä tahansa! Opastan, kykyni mukaan, mielelläni ainakin musiikkiin/ravintoon/urheiluun liittyvissä asioissa. 
Mahtavaa joulua ja uutta vuotta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti