keskiviikko 17. toukokuuta 2017

[5] Radiossa - by Jenna

Uusi, mieleenpainuvampi viikko alkoi maanantaina julkaisten Meän Tube-haastatteluita YouTubeen, sekä päivitellen tätä adapterin blogia. Samana päivänä Aaltosessa alkoi työkokeilutiimi, joiden kanssa syötiin tortilloja lounaaksi. Keskipäivän jälkeen aloin hoitaa keittiötä vieraita varten.  


Tiistaina julkaisin uuden adapterin blogipostauksen, jonka jälkeen aloin suunnitella torstain radiolähetystäni ja sen julistetta, jonka toteutus jäi suunnitteluvaiheeseen. Keskiviikkona mediaillassa jatkoin julisteen työstämistä, ja hioin vielä lisää radiolähetystä. Minä nimittäin tajusin, että kuuntelijana en jaksaisi kuunnella omaa lähetystäni. Nyt jälkeenpäin ajateltuna tämä päätös oli hyvä. 
Torstaina, itse pääpäivänä, en oikeastaan tehnyt muuta kuin valmistelin itseäni tulevaa lähetystä varten. Kello 19.00 alkoi h-hetki, kun istuin ohjaamon pöydän ääreen ja laitoin headsetin päähäni. Lähetys kesti tunnin, ja se meni omasta mielestäni ihan hyvin sanojen takelteluista huolimatta. Kolme vuotta siihen meni, melkein valmistumiseen asti, mutta pääsin vihdoin radiotöihin ja tutustumaan siihen. 


Perjantaina oli varsin lyhyt ja myöhäinen päivä, kun suuntasin vasta kello 18 Ammattiopisto Lappian Pop & Jazz Konservatio-saliin videokuvaamaan Tornion nuorisotoimen tanssiesityksiä tunnin ajan. Tämäkin toteutui suhteellisen hyvin, tanssiesitysten kuvaus alkoi olla jo tuttua juttua itselleni viime vuoden STAGE-työskentelyn jälkeen. Laitteiden suhteen kuvaustilanne meni hyvin. 
Jälleen yksi viikko takana, vielä päälle kaksi jäljellä!

- Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti