maanantai 1. helmikuuta 2016

Työssäoppimassa Tornion NuorisotoimellaViimeinen viikko pyrähti käyntiin täällä Nuorisotiedotuspiste Aaltosessa. Olen oppinut tosi paljon uutta tietoa täällä mm. valokuvaamisesta ja valaistuksesta. 

Kaikenlaista toimintaa ja tehtävää on ollut. On tehty radiolähetyksiä ja kuvattu videoita ja editoitu niitä. Myös julisteita tuli tehtyä Unplugged-iltoihin. Oikealla esimerkki yhdestä julisteesta, jonka olen tehnyt Adoben Illustratorilla.


Työporukka on ollu aivan mahtava ja hauskaa on ollut yllin kyllin. Olen kiitollinen Tornion Nuorisotoimen väelle, etenkin niille joiden kanssa tuli tehtyä yhteistyötä. Eniten tietysti Luskulle, Ellulle ja Reijalle, jotka Nuorisotiedotuspiste Aaltosessa työskentelevät. Myös muille ihmisille, joiden kanssa tuli tavattua ja juteltua täällä Aaltosessa.


Tiistain meikkausvlogista (vas. Márjá)
Raskastakin on myös välillä ollut. Etenkin edellisellä viikolla (4), jolloin piti joka päivä radiohaasteen takia kuvata vlogia YouTubeen. Kuvaamisen lisäksi siinä on se pirullinen editointi, johon kuluu tietysti aikaa jos haluaa saada videon näyttämään ns. "hyvältä ja katu-uskottavalta". Täytyy ainakin myöntää, että oli koko ajan tekemistä eikä jäänyt yhtään sellaista luppoaikaa.

Mutta onnellinen ja iloinen fiilis nytten, kun sekin on ohi! :DEnsiviikolla alkaa koululla portfoliojakso, jonka myötä pitää alkaa kaivamaan kovalevyltä vanhoja juttuja joita on tullut tehtyä media-alaan liittyen. Onneksi olen suurin piirtein kerännyt melkein kaikki tiedostot kouluajoilta itelleni talteen.

Haikein mielin tulee kuitenkin lähdettyä täältä, koska olen tykännyt olla täälläkin työssäoppimassa, vaikka tila onkin jo aiemmin tuttu. Iso kiitos ja kumarrus!  On aika jatkaa matkaa kohti tulevaa!
- Sami Koskimäki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti