torstai 18. heinäkuuta 2013

Jesse-shown haastattelussa Öölifestien tähtiartistit”Oho, onko se jo huomenna?! Luuletko, että niillä olis vielä käyttöä radiotoimittajalle?” 

Virallisesti ylläolevan kaltaista tekstiviestiä ei koskaan lähetetty, eikä liioin vastaanotettu. Epävirallisesti Jesse-show kuitenkin kokosi itsensä ja välineensä iltapäivässä, eikä siis ehtinyt/ymmärtänyt edes jännittää illalla mahdollisesti odottavia tähtihaastatteluja.

Heinäkuun ensimmäisellä viikolla (5.-6.7.) Tornion Pikisaaressa järjestetyt Öölifestit houkuttelivat radiotoimittajan ja yleisön lisäksi saareen sekä paikallisia että koko Suomessa tunnettuja artisteja, joita siis etukäteen varoittamatta tökittiin  Nuorisokanava Hertzilän mikrofonilla. Todistusaineistoksi tapahtuneesta kuvattiin myös toistatuhatta valokuvaa, joista maistiaisia haastatteluiden jälkeen. Tarjolla ovat aikajärjestyksessä tallentuneet Antti Tuisku, Virve Rosti & Freeman, Jesse Kaikuranta, Poju ja CatCat.

Jesse

 
 
Antti Tuisku
Virve Rosti
Freeman
Jesse Kaikuranta
Poju
CatCat - Virpi Kätkä
CatCat - Katja Kätkä


1 kommentti:

  1. Hyvin tehtyjä haastatteluja kaikille tutuista artisteista. Kiinnostaa varmasti yleisöä. Toivottavasti kuulijat löytävät tämän paikan.
    Jesse osaa hommansa : )

    VastaaPoista