perjantai 28. joulukuuta 2012

Putaan tukarit: jouluratio

Vieläkö jaksatte jotain jouluista? Pakko jaksaa, kun ennen tuota maagista päivää en näitä kuveja ehtinyt tänne tunkemaan, tunnetusti päivät ennen aattoa ompi aikamoista myllytystä ja hullutusta. Toivottavasti mahat ompi täynnä kinkkuja ja joulupuuroja, ja kaik on saanu viettää just semmosen lepposen joulun ko on tahtonuki.. Ja toivottavasti ootte myös keräilly voimia tulevaan vuoteen, tuohan se aina mukanaan jottain uuenlaisia tuulahuksia ja menoja ja meininkejä. Ja uusia koeviikkoja ja kirjotuksia, ammattiosaamisen näyttöjä ja opinnäytetöitä; tiiättehän te, kaikkea aivan vallan kivvoo.

Muutama viikko ennen joululomalle lompsimista kävi aaltosessa värikästä sakkia laulaa luikhauttelemassa ja kertoilemassa hassuja vitsejä. Ja syömässä kilokaupalla suklaata, hahah! Putaan koulun tukioppilaat ompi siis kyseessä, ja niiden koululle duunailema jouluradiolähetys, joka kaikui koulun käytävillä justiin ennen lomalaitumille kirmailua. Täsäpä olisi (vihdoin) muutama otos päivästä:


...Päivästä on myöskin erittäin (hahah) loistokasta videomateriaalia, niitä voi tulla tiirailemaan tänne 8) Muistakaatte, että Tornion kaupungin nuorisotilat palvelevat teitä myöskin näin lomailuaikoina, ja tänään auki ovat niin Messi, kuin Nuorkkakin.

t.SoiQl

ps. Mitä joulupukki tekee aattona ulkohuussissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti