torstai 15. marraskuuta 2012

Knuutin seikkailut osa 2Tiistai 15.11. Knuutti on yrittäny päästä selville Aaltosen päiväjärjestyksestä. Eihän siitä mitään ole tullu kun väkeä on rampannu edestakaisin koko ajan. 


Knuutilla meni pää sekaisin jo ensimmäisen viikon jälkeen. Knuutti kyllä myöntää, että hänellä on jonkinlainen käsitys Aaltosesta:


se on nuorisotila, jossa voi puuhailla kaikenlaista. Knuutti on huomannut että ne vakiokävijöitä ovat muun muassa radiokerholaiset ja mediapajalaiset. 


Knuutti haluaa hirveästi olla mukana tekemässä kaikkea. Muun muassa auttamassa biljardipöydän korjauksessa.


Varsinkin kokousten jälkeen hän on huomionkipeä.Knuutti on myös kiinnostunut nuorten auttamisesta minkä vuoksi hän on ängennyt etsivänuorisotyöläisten joukkoon. 

Kun Knuuttia ei olla huomioitu, hän on hakeutunut piiloon milloin minnekin paikkaan. Sitten sitä ollaan saatu etsiä luskujen ja sonejen kanssa. Knuutti oli onneton kun hänellä ei ollut ketään ystävää. 


Hän alkoi taas ajatella itsetuhoisesti. Aaltosessa vierailevat nuoret ovat puhuneet Knuutin kanssa, että vaikka sitä ei huomioidakaan heti ja koko ajan, ei kannata miettiä itsetuhoisia ajatuksia. Knuutti ei aluksi ymmärtänyt, mutta huomattuaan adapterissa nuorten tekemän listan asioista, mitkä tekevät heidät onnellisiksi, hän ymmärsi, että moni välittää hänestä. Mutta Knuutti oli edelleen onneton. Se haluaisi ystävän, ikioman sellaisen. Jolle voisi kertoa ilot ja surut. Eipä aikaakaan kun eräänä aamuna herätessään Sonen pöydältä, hän huomaa edessään kirjeen. 


Kirje hänelle. Mutta keneltä? Tiedätkö sinä, keneltä Knuutti olisi voinut saada kirjeen?

4 kommenttia: