keskiviikko 22. elokuuta 2012

Muisteloita: Aarteenmetästys

Näin se arki & syksy hilijalleen tulla tupsahtelee. Uuet kuviot, ihmiset ja haasteet kolokutteli monen ovia, osa on lähteny kotipesästään jo maailmalle, osa vaihtanu koulua, ihan liian moni täyttäny kaheksantoista... Minutki on houkuteltu uusien tuulien mukkaan, ja ollaan alettu Luskun kanssa vääntämään tällasta mediarojektia & parkkeeraan nykysin Aaltosessa. Lueskelkaa aiheesta lissää nuista ylyhäällä olevista palakeista, siellon paljon mielenkiintosta, vilikase ainaki mediapajat -ossuus! Eli Messissä, Konkassa & Nuorkalla tuun pyöriskelemään enää vain kovin satunnaisesti, mutta älkää innostuko siitä liikaa, sillä ainakun mahollisuus siintää silmieni edessä niin kiljuen saavun paikalle, ette pääse ihan näin helposti minusta erroon.

Jos ootte luolistanne poistuneet nyt muutamien päivien sisällä, niin ootte ehkä huomanneet kuinka taivaalla ei säästellä vesilaskussa. Tuommosta inhottavaa pisaraa tullee taukoamatta -  tuommosta oikein pikkusta ja äärettömän kastelevaa. Onneksi mulla on mustat, karvaset kumpparit joilla lompsottelen etteenpäin kastumatta - ja jalkavärkeistäni totta tietenki löytyy kurahousutki tämmösillä keleillä. Haha, kuka väitti että oon maalaisjuntti?

Sitten asiaan. Syksyn myötä myöskin nuorisotilat alakaa aukoa oviaan, tiloillakin puhaltelee uuet tuulet, ainaski ohjaajien osalta. Late & Elias on lennelly maailmalle, uuet tyypit saatta käyä katastamassa tiloilla.

Ekana ja ehtivänä Aaltonen on auennu tänään & Messi kirii kiinni iltapäivästä klo17. Tässäpä vielä ne jokka ei ole auvennu vielä:

Tirlittan 23.8. klo 13-17
Skeittihalli 3.9 klo 16-20
Nuorkka 12.9. klo 17-21
Konkka 26.9. klo 17-21

Teremenoa ja -tuloa kaikki vanahat ja uuet, täällä kovasti jo ootellaan että kuullaan teiän kuulumisia, kesän menoja ja meininkejä. Ne, joille meiän tilat on vielä jokseenkin outoja, niin aiheeseen palataan varmasti syksymmällä.

Nyt niitä muisteloita: Viimeviikon keskiviikkona oltiin reenaamassa vattalihaksia lukiolla, sen naurunmyötä itelle on ainaki kasvanu sen koommin sellanen h-i-l-l-i-t-ö-n sikspäkki, ettei elläissään. Jutun nimi on siis jo perinteeksi muodostunut lukion ykkösten ryhymäytyspäivä, joka kantaa nimeä Aarteenmetsästys. Metästyksessä ei varsinaisesti etsitä aarretta, vaan tehään toinen toistaan hullumpia tehtäviä, joista kerätään pisteitä kokoon. Isoimman pistemäärän keränny joukkue voittaa. (Hei voittajat koska tuutte lunastamaan palakinnon?)


Kuvvaa klikkaamalla saat sen isommaksi näytölle :-)
Uuet reippaat lukiolaiset lähti ainaski näihin hullutuksiin mukkaan:
siellä leikottiin ainakin yksi pää kaljuksi, muutamaa tyyppiä vaille kaikki osallistu BC:n zumbaan, muutamalta nypittiin kaikki kulumakarvat pois (nostan kyllä hattua siitä kivun määrän kestämisestä), abeille käytiin syöttämässä ruokaa koulun ruokalassa, lukion pihalle raahattiin kissa, Gränsenin eesä laulettiin porukalla PIIKKUKAAKKOSEN POOOSTII & tuutorit sai mahansa täyteen kilipailijoitten kustantamista pitsoista.Haha, oli kyllä vallan mainio päivä, ja erinomasta kuvamateriaaliakin on jonkinverran, noin 1000kpl...
:D

Palaamme vielä, parahin terveisin
-Sone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti