maanantai 27. elokuuta 2012

Mitkä nuorisotilat?

Josset ole löytäny tietäsi vielä meiän nuorisotiloille, niin otappa asiakses pistää jalakaa toisen etteen ja tule käväseen, vaikka ees hetkeksi vain. Jotta tilat olis helepompi löytää, niin tässä olis tarjolla pientä esittelyä ja valokuvvaa tiloista. Tämän päivityksen lukeminen suorastaan velevottaa teitä tulla pyörähtämään! Jos oot kuullu nuorisotiloista ihan tarpeeksi, etkä enää jaksa kuunnella tai katella tietoja näistä, niin selaa silti.

Nuorisotiedotuspiste aaltonen:
Länsiranta 9
(toim. huom: maailman paras paikka.)

Täältä löydät: Luskun & Sonen.
Etsivät, Ellun & Reijan.

Täällä voit: Tehä mediaa miljoonin eri tavoin. Voit ottaa valokuvausstudiossa oikeita studiokuvia. Voit kuvata videoita laitteita lainaten. Voit tulla mukaan tekemään suoria radiolähetyksiä Hertzilän taajuuksille. Voit istua hiljaa ja juua kahvia. Voit myös jutellakki jos haluat. Saat tietoa kaikesta maan ja taivaan välillä, sillä olemmehan nuorisotiedotuspiste. Saat vappaasti käyttää aaltosen tietokonneita. Voit tehä kuunnelmia studiossa. Voit pelata biljardia, spedenpeliä, gamecubea, Wiitä, korttia, lautapelejä. Voit lueskella, tehä läksyjä, hengata, tehä ruokaa, syyä.

Mediailta on joka keskiviikko klo 17-20, aiempaa kokemusta (mistään) et tarvi.
Eikä mikkään maksakkaan mittään.

Onko kemut tulossa? Pellaatko roolipelejä ja tarvit tillaa? Haluakko kattoa leffaa isolla porukalla valkokankaalta? Mitä sitten tahotkaan nii...

Aaltosta saa vuokrata omaan (päihteettömään) käyttöön viikonloppuisinkin,
hintaan 0€.

Aukioloajat:

KE klo 10-16
klo 17-20 (ratio ja mediailta, kaikki uuet ja vanhat tulukee)

TO klo 10-16
klo 18-21 avoimet ovet
klo 18-20 Hertzilän lähetys, kirjottajapaja

PE klo 10-16

 Skeittihalli

  
Kartan kanssa suunnistamalla löyät perille uuelle hallille!
Tsikiditsekkaa aukioloajat kuukausittain LaNutista (www.lanuti.fi/tornio).
Kuukausimaksu 20€, kertamaksu 2€.

Skeittiparkkeja löytyy Putaan nuorisotalo Nuorkan pihalta (Pohjolankatu 11)
ja Kokkokankaan montulta.


Tirlittan - Talo Tytöille

Vapaudenkatu 7a
Uusi, upea Tirlittan! Löysimme ihanan tunnelmallisen ja kodikkaan, 100 vuotta vanhan, punaisen omakotitalon käyttöömme Tornion keskustan alueelta.

Täältä löydät: pääsääntösesti Tertun ja Marin.

Kelle tää on? Jos oot saanu kunnian syntyä tyttöseksi, ja vaikka oot jo hiljalleen alakanu kasvamaan naikkoseksi niin tämä on sinun tila. Paikka, joka ei auo oviaan ollenkaan miespuolisille, jossa saat jakaa huolet, ilot ja murheet luottamuksellisesti.

Mitä voi tehhä? Avoimien ovien iltoina on monenlaista toimintaa: jutustelua, kokkailua, leipomista, kädentaitoja, valokuvvausta..Maanantaisin seurakunnalta ohojaajana Kristiina Pohjola.

ma 15.00 – 17.00 (yli 12 v.)
ma
 17.00 -  18.30 (1 - 4 lk tyttöjen kerho / 4H)
ke 13.00 -  17.00 (monikulttuurinen päivä)
ke 17.00 -  19.00 (yli 16 v.)
to 15.00 – 19.00 (yli 12 v.)


Bänditila Musiikkilaitos
Lukiokatu
Tiesikkö, että meillä on tällanenki? Tila sijaitsee uuen sillan kupeessa, ja laitos imee sisäänsä kaheksalle bändille harjotustilat. Lisätietoja antaapi Lusku Lukkariniemi p.0400 768 604.

Kokkokankaan nuorisotila Konkka
Holmantie 21
Täältä löyät: Armi & Tuomo.

Kokkokankaan koulun yhteyessä toimiipi tämä uuen uutukainen nuorisotila, joka kanniskelee nimeä Konkka. Konkan välittömästä läheisyydestä löytyy mm. Leken grilli, joka tarjoaa monen mielestä maittavia ruokahetkiä. Tilan toiminnasta vastaapi nuorisotoimella jo muinaishistoriastakin tuttu Armi Nitovuori. Arppa palvelee numerossa 0407765852. Seiskaluokkalaiset ja sitä vanhemmat, teretulemasta!

KE-TO 17-21
PE 17-23
parillisilla viikoilla myös lauantaisin klo 17-23

Putaan nuorisotila Nuorkka
Pohjolankatu 11
Täältä löyät: Jossu & Jaska & Mari

 Nuorkka taiettiin avata ekkaa kertaa jo 1987, ja vieläki se pyöriskelee täysissä voimissaan. Löytyy pleikkaria, biljardi- ja pingispöytää, kioskia, josta pikkurahalla pikkupurtavaa ja limsoja, välillä myöskin ohojattuaki toimintaa. Näitä samoja juttuja löytyypi myöskin Konkasta ja Messistä. Seiskaluokkalaiset ja sitä vanhemmat, teretulemasta! Tilavastaavana, teiän iltojen ilona ompi Johanna Kallio. Jossun palvelloo numerossa 0400419473.

KE-TO 17-21
PE-LA 17-23

Kivirannan nuorisotila Messi
Tapiolantie 8

Jos kävelet Kivirannan koulun taakse, niin löyät tämän graffitein taiteillun seinämän. Seinästä löytyypi oviaukko, joka kutsuu sinua sisään aina tilan aukioloaikoina. Päivisin samaisessa tilassa toimiipi iltsu, joten sillon tila on tupaten täynnä lapsosia. Samanmoinen tarjonta kuin Nuorkankin sepostuksessa, vastaavaohjaaja on kuitenkin eriä sorttia. Jan-Mikael Hakomäki "Miku" pyöriskelee täällä päässä Torniota. p.0505760498. Toisena ohojaajana Minna Mäkinen, kotosin Kerava-hoodseilta, nykypäivänä hiljalleen torniolaistumassa. Seiskaluokkalaiset ja sitä vanhemmat, teretulemasta tännekki!

KE-TO 17-21
PE 17-23
parittomina viikoilla auki myös lauantaisin klo 17-23

Pittäähän näitä mainostaa kovasti, että löytäsitte tienne sinne mihin teiän kuuluiski. Unohtakaa ennakkoluulot nuorisotiloista, tulkaa kokemaan omin silmin, kuulemaan omin korvin, minkälaista tiloilla on. Yksin tai porukalla, ovet on avoinna.

2 kommenttia:

 1. Menkkää ihimeessä käymhään näissä tiloissa! Messiin kovasti paljon tsemppiä syksyyn ja talavheen ja kevvääseen ja kessään ja taas syksyyn jne.

  Ja Johannalle kovasti puskua ja terveisiä Nuorkan juttuihin!

  Niin ja tietysti Luskulle ja kaikille muillekki terveisiä. Olokaapa ihimisiksi ja pitäkääpä nuoret hyvänä. Ne muuten maksaa teijän eläkheet joskus.

  Terveisin,

  Jarmo Kuusimaa
  Sipoon kunnan nuoriso-ohjaaja
  Nikkilän nuorisotalo Nuorkka.

  VastaaPoista
 2. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista